Kayıt ol!             
Şifremi unuttum ?
   

  

Tarih: 2006-07-29 01:57
Yazar: Sanity
Gönderen: SaNitY  
Karakter Boyutu:  
Etiket: yeni alchemyresimli anlatim
Oylamalar:
Yorumlar:   (0)






Yaratıklardan düşürdüğümüz materyelleri elementlere çevirebilmemiz için her şehirdeki "General Shop" tan Şekil-1 deki Void Rondo lardan alıyoruz. Ama materyeller birden fazla istediği için 5000 tane alabiliriz. Toplam 100k ya denk geliyor.



Şekil-1

Sonra "Y" tuşuna basıp Alchemy bölümüne giriyoruz. Buradaki kırmızı kare içine Void Rondo, mavi kare içindeki 8 kutucuğa da yaratıklardan düşen materyelleri yerleştiriyoruz (Şekil-2). Kutucukların hepsinin dolmasını beklememize gerek yok. Elinizdeki materyel kadarını yerleştirebilirsiniz. Fuse All tuşuna basıyoruz ve dönüştürme işlemi başlıyor.



Şekil-2

Dönüştürme işlemi bitince inv. niz elementlerle dolacak. 4 çeşit elementimiz var.

* Earth

* Wind

* Fire

* Water

Bunlar aralarında 1st - 8th olarak 8 e ayrılıyor. Yani item degree lerine. Toplamda 32 çeşit elementimiz olabiliyor.

Ayrıca yaratıklardan düşürdüğümüz tablet ler var. Bu tabletlerden stone lar oluşturarak item lara basabiliyoruz.

Tablet i stone a çevirebilmek için tabletin alt kısmına bakıyoruz. Mesela;

Earth element(7th lvl.) 80 Unit
Water element(3rd lvl.) 51 Unit
Fire element(7th lvl.) 20 Unit
Wind element(3rd lvl.) 205 Unit

Bu nedemek?

Tabletimizi Şekil-2 deki mavi kutucuğa yerleştirdiğimizde 4 kutucuk açılıyor. Buralara sırasıyla 80 tane 7 degree earth, 51 tane 3 degree water, 20 tane 7 degree fire ve 205 tane 3 degree wind element yerleştirip Fuse diyoruz ve stone elde ediyoruz.

Bu stone u da alchemy kısmının 2nci sekmesine yerleştirip item ımızı koyarak item a özellik ekleyebiliyoruz.

Çok element e ihtiyacımız olduğu için ve item a özellik basma şansı da düşük olduğu için 8 degree den aşağı kullanmak pek karlı değil. Eğer daha düşük degree lerde basabileceğiniz kıymetli bir tabletiniz yoksa.

Tabletlerin 2nci paragraflarında özellikleri yazar. Bazıları çok hoş özellikler verirken bazıları da NPC ye satılacak tarzda oluyor.

Bir Arkadaşımın yaptiği güzel bir alchemy anlatimi...



Henüz yorum yapılmamıştır.

İlgili Sayfalar:

SayfalarGönderen
Admin Mod 2.50.60(Yenilendi)Lepricon
Yeni Npc YapımıXantier
KO'da Oyuna Yeni Başlayanlar Nelere Dikkat EtmeliOverride
Yeni Alchemy(Resimli Anlatim)SaNitY
Yeni tasarımcılar için ilk adımloveangel
  Online:
  52 site üyesi, 216 misafir
    toplam 268 kişi  
Giris sayfan olarak ayarla Sik Kullanilanlara Ekle Yenile Burdan bize ulasabilirsiniz

 
ANASAYFA | FORUMLAR | DÖKÜMANLAR | DOSYALAR | SCRIPTLER | SUNUCULAR | İLETİŞİM
Copyright (c) 2004-09 Ultima-Strike. All rights reserved.
Tasarım / Programlama: Uğur GÖK

Sistem Yapısı Seditio
Sayfa açılma süresi 0.302 sn.
SQL toplam zamanı: 0.125 sn. - SQL sorgusu: 72 - Ortalama SQL zamanı: 0.00173 sn.
Hosting Hizmetleri