Kayıt ol!             
Şifremi unuttum ?
   

  

Tarih: 2005-10-13 15:04
Yazar: Cyclone
Gönderen: Cyclone  
Karakter Boyutu:  
Etiket: google ve sundan ortak konferans
Oylamalar:
Yorumlar:   (0)






"Google ve Sun yaptıkları bir açıklamada ortaklaşa bir konferans düzenleyeceklerini bildirdi. Ayrıntılara değinilmeyen bu açıklamayla beraber çeşitli spekülasyonlar da oraya çıkmış bulunuyor.

Bunlardan en dikkat çekeni, iki şirketin Sun'ın StarOffice uygulamasını Web tabanlı olarak kullanıma sunması.

Google ve Sun arasında gerçekleşen bu büyük ortaklığın ayrıntıları henüz netleşmiş değil. Konu hakkında ağızlarını sıkı tutan iki şirket şimdiden büyük spekülasyonlara yol açmış bulunuyor. Fakat iki dev şirket ve başkanlarının Kaliforniya'da ortaklaşa düzenleyeceği konferans sonunda ayrıntıların netleşmesi bekleniyor.

İki dev şirketin yaptığı bu açıklama ile ortaya çıkan spekülasyonların en dikkate değer olanı ise StarOffice uygulamasının Web tabanlı bir şekilde kullanıcılara ücretsiz olarak sunulması. Sun tarafından geliştirilen StarOffice yazılım paketi, Microsoft'un Office yazılım setinin piyasadaki en büyük rakibi konumunda bulunuyor.

Spekülasyonlar arasında bir diğer dikkat çekeni ise Google'ın, Sun'ın Solaris ya da Java'sını temel alarak yeni bir işletim sistemi ile kullanıcıların karşısına çıkacaklar "



Henüz yorum yapılmamıştır.

İlgili Sayfalar:

SayfalarGönderen
Google PicasaDarklord Lasonnde
Google Earth 3.0Copama
Google'nin Başi Dertte!Cabbar
Tarihin en büyük gizli servisi:GoogleNo@h
Google Çoook Büyüyor..No@h
  Online:
  49 site üyesi, 171 misafir
    toplam 220 kişi  
Giris sayfan olarak ayarla Sik Kullanilanlara Ekle Yenile Burdan bize ulasabilirsiniz

 
ANASAYFA | FORUMLAR | DÖKÜMANLAR | DOSYALAR | SCRIPTLER | SUNUCULAR | İLETİŞİM
Copyright (c) 2004-09 Ultima-Strike. All rights reserved.
Tasarım / Programlama: Uğur GÖK

Sistem Yapısı Seditio
Sayfa açılma süresi 0.262 sn.
SQL toplam zamanı: 0.095 sn. - SQL sorgusu: 69 - Ortalama SQL zamanı: 0.00138 sn.
Hosting Hizmetleri