NEw game de oynuyorum. En son kısımda ahtapot gibi kolları olan yaratıktayım. O yaratık nasıl ölüyor? Ya da ne yapmam lazım?
en sondaki yaratığın bazen kafası üst tarafdan açılıyor içinde elmas gibi parlak birşey var. o kafası açıldıkça o elmas gibi şeye bomba atıcaksın
Kafasını hiç görmüyorum ki... Şu tırnak gibi şeyin altında ağız gibi bir şey var benim farkettiğim ama hiç bir şey olmuyor.

bu değil mi?

not: etrafındaki kristalleri patlaman gerekiyor daha sonra kafasına ateş etmen gerekiyor. arada kafası açılıyor o sırada bomba vs atarsan daha çabuk öldürürsün.

Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2008-07-21 18:58, 15 yıl önce)
Cık o değil. Belki başka versiyonudadır. Şöyle anlatıyım. Oyuna başlarken ilk başta tramvay gibi şeyle hareket ediyorsun. Deney ters gidiyor ve uzaylı yaratıklar geliyor. Çatıya çıkınca helikopterlerle adam indiriyor diğerleri. Sonra da deneyin yapıldığı yerde 3-4 kol delikten çıkmış şekilde rasgele tırnak atıyor.

Bu yaratığı elinizdeki silahlarla öldürmeniz mümkün değil. Bulunduğu odadaki makinayı çalıştırmanız lazım ama bazı yerlerdeki aksaklıklar nedeniyle kontrol odasındaki düğmeye bassanız da çalışmıyor. Bunun için aşağı katlardaki kapılardan geçip bazı şeyleri düzeltmeniz gerekmekte (mesela büyük fanı çalıştırmak).

Bu yaratık gerçekte kör ve sese karşı tepki vermekte. Eğer bölümlerde el bombası kullanarak ilerlerseniz daha rahat olursunuz (uzağınızda bir yere bomba atıp ilgisini o yöne çekmek gibi...)
Yaratığı öldürdüm, sonra ne yapacağım? Çıktığı yere girdim, ama orada da bir şey yapılmıyor sanırım. Nasıl bitirecem oyunu?
Novice
-14.8
noclip on yaz herşeyin içinden geç :P
son yaratık ilk gösterdiğim resim o değil dedin ? o zaman daha oyunu bitirmene çok var :)
Novice
-14.8
Ben half life 1.0'ı hiç anlamadım açıkçası şimdi bir alana gidiyorum ben o alanı son bölüm zannediyorum uzay gemisi gibi birşeye çıkıyoruz düğmelere basıyoruz yarım saat birşey olmuyor.O mekanı anlatabildiysem orayı nasıl geçeceğiz ? :P
Lucretius : son yaratık ilk gösterdiğim resim o değil dedin ? o zaman daha oyunu bitirmene çok var :)

2. resimdeki sese duyarlı olanı öldürdüm. Ne yapmam gerektiğini söyleyebilirseniz eğer bende yapmaya çalışıyım :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.