Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Merhabalar,

Arkadaşlar şimdi bildiğiniz gibi benim geçen sene açmış olduğum League of Legends hakkında ki konu 1 yıl sonra takım kurma olayına kadar gelmiş bulunmakta. Zaten uzun zamandır oynadığımız bu oyunun neticesinde KeLL [Arda] arkadaşım takım kurulmasından bahsetti. Biz zaten sürekli kendisiyle birlikte oyunlara giriyoruz ve çoğu zaman bu ranked oyunları oluyor. Bu fikir benim ilk takım kurulma eklentisi geldiğinden beri aklımda vardı hatta bir ara kendim bir takım kurdum yine bu şekilde bir oluşuma girdik ama okul, iş güç vs.. derken daha sonra silmek durumunda kaldım. Bu konuyla ilgili kapsamlı bir çalışma başlatmayı ben düşünüyorum ancak öncesinde herkesin fikirlerini almam gerekicek. Malum tek bir sunucu üzerinden değil, yanılmıyorsam 6 sunucu üzerinden hizmet veren bir oyun ile karşı karşıyayız.

Biz West sunucusunda oynuyoruz daha doğrusu kendim ve Türk sunucusuna ya da East sunucusuna geçme gibi bür düşüncem yok. Çünkü burada oldukça mutluyum. Bu yüzdende U-S League of Legends takımını ilk olarak burada kurmayı düşünüyorum. Belli bir sisteme ve kadroya sahip olduktan ve 5 tam kişi olarak oyunlara başladıktan bir süre sonra diğer sunucularda oynayan arkadaşlarımız varsa ve yeterli oyuncu kriterine sahipse U-S adını diğer sunucularda da temsil edebiliriz.

Ancak bu işin en son aşamasında olabilecek adım adım ilerleyebileceğimiz bir durum. Konuyla ilgili olarak bizi takip edebilecek arkadaşlarla daha sonradan iletişim kurmaları için gerekli açıklamayı yine yaparım büyük ihtimalle.

Şimdi öncelikli olarak ana kadromuzu ve takımımızı kurmak adına West sunucusunda kaç kişiyiz, ne kadarımız iyi ranked oynuyor veya bu iş için yeterli vakti ayırabilecek miyiz öncelikle bunları görmek istiyorum.

Şimdi önerilerini almak için yaptığım ve yapmak istediğim şeylerden biraz bahsedeyim;

Öncelikle takım adı olarak Ultima Strike konusunda bir sıkıntımız yok ancak, TAG olarak ciddi anlamda sıkıntı çekiyorum. Ultima-Strike adını temsil edebilecek bir sürü şeyi denedim ama netice başarısız oldu şu anda kullanılabilirlik acısından benim aklıma gelen isimler şöyle;

Tag için geçerli nitelikler, 3 ila 6 karakter sınırlaması ve özel karakter kullanımına izin verilmemektedir, bu yüzden aşağıda ki seçenekler ya karakter sınırlamasından dolayı, özel karakterlerden dolayı ya da başkaları tarafından kullanıldığından olmadı.

USTeam
TeamUS
Ultima
Strike
U-S
UOStrike
StrikeUO
US:LOL
LOL:US


Yukarı da bulunan TAG seçenekleri hariç sadece 1 tane bizi temsil edebilecek yakın bir tag bulabildim o da "UOTeam" , bunun haricinde benim aklıma bir şey gelmedi. Şimdi sizlerden TAG ile ilgili önerilerinizi veya varsa takım kurulmasıyla ilgili olarak geniş kapsamlı öneriler bekliyorum.

Saygılarımla
Ardıl daha öncede cs'de US| diye kullanıyorduk yine US| olsun.
Özel karakter problemi var, bu yüzden özel karakterleri kullanamıyorum ve olmuyor :(
Ardıl bak bide turkey gelin gelemiyorum west'e veya bana bağış toplayın west'e geçelim :P
Bu takım EU-West içinmi yoksa Türkiye içinmi genellikle takım için çağrışma yapanlar Türkiye sunucusu oyuncuları bizler gibi bir kopma var sanki ?
TR Sunucusunda IST'den sonra oynarım SUPPORT olarak
Arkadaşlar şu anda kurulacak olan temel takım west için, ilk mesajımda üstü kapalı olarak üzerinde durdum bazı temel şeyler yerine oturduğu zaman diğer sunucularda da aynı sistem olacak ve bununla ilgili forumda bir çalışma başlatmayıda düşünüyorum. Ancak önce kendim kurup neler olabileceğini görmem gerek.
Expert
34.0001
Eu-West sunucusunda "Ultima-Strike" isimli chat room'da oyunda olduğum sürece aktifim. Ayrıca "Kell" ekleyebilirsiniz.
Arkadaşlar west sunucusunda ana kadromuza ait takımı kurdum oynayan arkadaşlar "Morcag" olarak beni ekleyebilirler. Ultima-Strike olarak bir arada olmak güzel olacak. İlerleyen zamanlarda artık oyunlara yavaş yavaş gireriz :)
[us]
u'Strike
Ben mi anlatamıyorum yoksa kimse anlamak mı istemiyor? ÖZEL KARAKTERLER OLMUYOR
>£#$½U-S>{[]} olsun bence
Expert
34.0001
Brownie : >£#$½U-S>{[]} olsun bence


:yes
Brownie : >£#$½U-S>{[]} olsun bence

Tamam dediğin gibi yaptım :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.