Ultima Online Sunucularımız siparişten sonra ortalama 3 saat içinde kurulup teslim edilmektedir.İsteğe göre Ultima Online Sunucusu kurulur. Not: Serverlar'da 0 Lag Garantisi Verilmektedir. Para İade Garantisi Koşulsuz Şartsiz Müşteri Memnuniyeti

1 Kişiye Sponsor Olunucaktir

Şartlarimiz

Kişi 18 Yaşini Doldurmuş Olması Gerekmektedir.
Kurulum Dosyaları Elinde Hazır Bir Sekilde Gelmesidir.
Sphere Sistemi Eksiksiz Tam Ve Daha Once Oyuncu Olmalidir.

Server İçerisinde Ve Kendi Sitesinde Bizim Reklamımızı Gecmesi
Ve Aktif Olarak Server ile İlgilenmesidir Server içerisindeki Satiş Vs Sphere Sahibine Aittir
Pay Komisyon Tarzinda Ucret Talep Edilmemektedir.

www.sunucumburada.com
Destek: 0212 210 95 35

Yetkili Kişi
ismail
0546 210 95 35

Konu Günceldir.
Merhaba hocam pm attım bi görüşelim isterseniz.
Paketleri inceledim, İngiltere lokasyon; Ultima Online sunucuları için elverişli ve stabil değildir, Niyetli kişilerin dikkatine.
Benimde bildiğim kadarıyla yurtdışı lokasyonları çok sağlıklı değil türk sunucuları için
Yurt dışı makinalar paylaşımsız hat veriyor adam daha ne olsun nasıl stabil değil paylaşımsız hat diyor adam.
Senin bu konulardaki bilgisizliğini geçtim, yukarıdaki sponsor olacağım diyen vatandaşın bilgisizliğine şaşırdım. Hosting işiyle amatör olarak ilgilenen bile, Turk Telekom'un yurt dışı hatlarının çöplükten ibaret olduğunu bilir. Buna karşılık yurt dışı konumlu bir makine; İster 1000 Gbit paylaşımsız veya paylaşımlı hatta sahip olsun genede TR konumlu 10 Mbit paylaşımsız hattın 100 km yakınından geçemez. Yurt dışı konumlu makinelerin tek güzelliği fiyat olarak uygun olmasıdır, bu fiyat uygunluğunun elbette bir karşılığı da var; lag vs.

Tüm bunları da geç, yurt dışı konumlu makineler yurt dışından çok büyük bir orantıda saldırı alma potansiyeline sahiptir, bu aslında bu konudaki en kritik noktadır. Derede boğulurken okyanusa atlamaya çalışmayın.

Saygılar.
Forum Sakinleri Acaba Sizlere Soruyorum Bizden Kaç Defa VPS / VDS Aldınız Bukadar Kötü bir Yorum Yapa Biliyorsunuz Eleştirilere Acığiz Ama Gercek Eleştirilere Acıgız Bizim Musteri Potansıyelımız Gayet İyi Konumda Suanda Ve Bizim Vermiş Oldugumuz Makinelerde Hiç Bir Sıkıntıyla Karşı Karşıya Gelmedık Bunu Belirtmek isterim ki Yargısız infaz Yapıyorsunuz Gelirsiniz Sunucuyu Alırsınız Sıkıntınız Olursa Sayet Olmayacak Buna Eminim
Sizlere ucuz Hizmet Yuksek Kalite Sunuyoruz İllaki Diyer Firmalar Gibi Fiyatlarımı Şişirelim ?

Bu konu sunucumburada tarafından düzenlendi(2013-05-29 13:28, 10 yıl önce)
G-defender Nerde Beleş Oraya Yerleş.


Ben Sana şimdi bir site vericem git oraya bak ve Benı her dk arayıp murat bey suanda makınanızın guvenlıgı için restart atmak zorundayız.

Murat bey bir şikayetınız varmıdır.

Bizden memnunmusunuz.

diye 2 hafta bir telefonum çalıyor ve gayet te memnunum ben yıllardır hosting alıyorum yıllardır sunucu açıp kapatıyorum bu hostign sunucusu gerçekten işini en iyisini yapıyor.

https://www.offlinebilisim.com/
Alınmış Olan Vps VDS Hizmetlerinden Memnun Kalmazsanız 2 Gun İçerisinde Paranız Geri İade
Arkadaşım şimdi bu platforumda Genel Olarak zaten satış gibi ticari işlemler yasaklandı burası yardımlaşma amaçlı olduğunu biliyoruz

siz şimdi burda 1 vps verip ticari amaçlı Yani buna binevi yem diyoruz diğerlerini çekmek g-defender da bedava olan ilk hizmeti kapma peşinde :D

onun için forum yetkılılerı geldıgınde zaten konuyu sileceklerdir. en iyi siz fazla yazmayın bence bu konu altına.
Yurtdışı makinalarda her türlü lagta olur lossta olur. Örnek vermek gerekirse oyuncu büyü atmaya calıstıgında 2 kere basar tuşa anca attırırsın bu sekılde.

Neyse onu geçtim , bence sponsor olucağına warez kullandığın aktif bilişimin temasının parasını verde lisanslı kullan ;)
Zaten doamini vs yeni almışınız hayatımda ilkkez görüyorum bir hosting firmasının whoislerini gizlediğini.

Konuyu kapatın gitsin , kimsede inanmasın bu tarz şeylere. Yıl olmuş 2013 sponsor devri bundan 5 yıl önceydi.
15-20 tl verip bir vps alın öyle açın sunucunuzu bunuda veremıyorsanız hiç açmayın.
Sunucumburada.com veya sadecehosting.com'dan kiralanmasının bir farkı yok, bütün yurt dışı konumlu makine kiralamasında aracılık yapan şirketler, İngilitere/Gosport'taki Redstation'dan alıyor zaten. Gerçi Kanada ThePlanet'ten de alsan bir şey fark etmez çünkü yurt dışı altyapısının durumu ortadadır. O yüzden şu kesinle olmaz, bu asla olmaz gibi asılsız iddialarda bulunmanız son derece samimiyetsizdir.
Keşke bu konuyu açmadan önce 1 kaç sunucuya satmış olsaydın vps hem insanlar güvenip daha rahat işlem yapardı bence hemen o 1 kişiye sponsor ol insanlar denesin lag vs oluyormu ona göre satışlarını yaparsın böyle daha mantıklı bence
Konu Kilit. :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.