merhaba dostlar,

hepimiz uzun yıllar Ultima-Online oynadık  güzel zamanlar geçirdik ama her iyi şeyin bir sonu olduğu gibi UO'nun da devri bitti. Hala oynayanlara sevgilerimi sunuyorum. Yaklaşık 12-13 yıl önce başlamıştım oyuna, playerlik, game masterlik, world builderlik, adminlik hatta ownerlik yaptım. güzel günleri özlüyorum haliyle ve ciddi emekler harcayıp eskisi kadar zaman ayıramıyorum bir bilgisayar oyununa,  yaşta ilerliyor tabi. bu yüzden UO'dan sonra biraz w3 deneyimimle DOTA2'ye başladım, elim yatkın olduğu için kaptım mekanikleri boş zamanlarımda oynayabiliyorum. peki siz Ultima-Online'dan sonra hangi oyunları oynuyorsunuz? (dota2/lol/cs:go) belki yeni konseptimizin ve site içeriğimizin gelişmesi açısından bu konuda yardımınız dokunabilir

Ultima-Online bir oyun değil diye düşünüyorum ben artık bambaşka birşey bizim için 6 sene aradan sonra tekrardan indirip bir kaç action yapmak duygulandırdı beni açıkcası, o kadar projelerde bulunup adımızı kıyıya köşeye yazdırdığımız o zamanlardan sonra neler yaptın dersen csgo, dota2, rocket league, lol, rust, (DAYZ) , armaIII gibi bir çok oyuna katıldım fakat hiç birşeyin eskisi gibi tat vermediğini anladım. 
 

Hala u-s ye bakarım eski üyeliğimin nickini dahi unutmuş olmama rağmen hala aranızdayım, gözetliyorum... Beni unutmayın :) 
Herkese selamlar...devil

İlk online oyun tecrübem olduğu için uo ne olursa olsun her zaman olacak,gerekirse hafızada bir isim olarak ama kalacak :)


Unutmak mümkün mü ki, kandırmayalım kendimizi surprise

 Ultima online sevgisi hiçbir zaman bitmez. :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.