Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.

Tüm bildiklerinizi unutun!

Hayatınız da daha önce görmediğiniz sistemler ile Türkiye PVP sunucularına en yenilikçi katkılarımızla sizleri mutlu etmek için buradayız. Sunucumuzda Tokenler Barracoon'dan düşmektedir. Champ sistemleri sıralıdır. Öncelikle 1. Champı kesmedne 2. Champı spawn ettiremezsiniz. Biliyorsunuz 2022 3 ay sonra Yeni Yıl. Sunucumuza daha önce hiç bir yerde görmediğiniz tamamen kendimizin yazdığı özel görevler, Christmas ödülleri, puan sistemleri bulunmaktadır. Biz tüm dünya da ki bayramlara çok fazla özel gösteriyoruz. Tüm bayramlar bizim için değerlidir. Yapılan yeni sistemlerimiz hakkında detaylı bilgi için aşağıya kaydırınız.

Discord: https://discord.gg/mTVJE5F3hY
 

Oyun Özellikleri:

Başlangıç:
Yeni gelen herkes Lunada Spawnlanır ve item, skill gate, gateler v.s Luna'da bulunmaktadır.

Champ Sistemi:
Champlara gitmek için Lunadan "Champlar" isimli gate'e girmeniz gerekmektedir. Ardından karşınıza Champlara giden bazı Gateler gelecektir. Champlar sıra sistemine bağlıdır. 1. Champı kesmeden 2. Champ spawnlanmaz.

Özel Görevler:
Sunucumuzda PVP özel görevler bulunmaktadır. Bu sistemler tamamen bizim tarafımızdan yazılmaktadır. Geldiğiniz de hayatınızı en güzel PVP'sini oynamanız için sizlere en iyi sistemleri yapıyoruz.

CHRİSTMAS TİME:
Sunucumuzda ki bu sistemden bahsetmezsem olmaz! :) sistem şöyledir; 2022 Yeni yılına özel bir sürü şey eklenmiştir. Örneğin; Christmas görevleri, itemler, dekoratifler, kıyafetler, renkler, evler, tabanlar, kostümler ve saymadığım daha bir çok şey. İlk görevimizden örnek vermek istiyorum. Görev alanı Britain ve Christmas Islands'ta geçmektedir. Görev başlatıcı NPC Britain balıkçı körfezinde Noel Babanın gemisinde bulunur. Etrafra özel grafikler, karlı zeminler, özel tılsımlar bulnumaktadır. Görevin adı "Santa Claus Quest" görevin amacı; Santa Claus diğer adıyla Noel Baba, Aziz Nicholas kötüler tarafından kaçırılmıştır. Kendisi ve hediyeleri kötüler tarafından esir tutulmaktadır. Eğer Noel Babayı kurtarmazsanız dünya artık neşesiz olacaktır. Çünkü insanlar artık hediyelerini alamayacaktır. Görevi başlattıktan sonra size 1 bilgi kağıdı 3 tane de seçim kağıdı verecektir. Bilgi kağıdını okuyarak görev hakkında bilgi edinip görevinize başlayabilirsiniz. 3 Tane gelen seçim kağıdı ne işe yarar? ; Kötülerden çıkan özel koyu kırmızı renkteki Quest İtemlerini seçmeye yarar. Seçtkikten sonra kağıt 1/1 olacaktır. Kağıtlar siz ölseniz bile üzerinizden görevi siz bitirene kadar silinmez. Tüm görevi bitirdikten sonra o 3 kağıdı görevi aldığınız [Christmas] isimli NPC'e teslim etmeniz gerekiyor.

Christmas Hakkında Detaylı Bilgi:
Görevlerden ve kötü elfleri öldürüp kazanacağınız Christmas Point ile kendinize güzel ev dekoratifleri, noel binekleri, Noel Baba'nın kıyafet paketi, Noel Anne'nin kıyafet paketi, Elflerin Kıyafet paketi, Özel ev dizaynı (sadece yeni yıla özel, yeni yıl bitince bu sistemi artık kimse alamayacaktır.), özel kostümler, özel itemler, Hediye paketleri. Ve saymadığım bir çok özellik ile kendinize bunları alabilirsiniz. Veya arkadaşlarınıza hediye edebilirsiniz.

Özel bir sistem:
Tüm özel yapılan sistemlerin arasında bir sistemimiz var. Açıkçası kendim bu sisteme hayranım diyebilirim. Daha önce hiç bir yerde görmediğiniz Ev kiralama sistemi ve satın alma sistemi. Bu sistem sadece Christmas puanları ile Christmas evleri için geçerlidir. Örneğin ev alıp dizayn etmek istemiyor musunuz. Uygun bir Christmas Puanına süreli ev kiralayabilir veya direkten kendinize satın alabilirsiniz. Satın alınan evler yeni yıl geçse bile hatıra olarak kişide kalmaktadır. Bu evler nerede diye soruyorsunuz diye duyuyorum. "Santa's village" diğer adıyla Noel Baba'nın Köyünde elfler ile beraber evleriniz olacaktır.

Kostümler:
Giyilebilir Christmas kostümleri bunları herkes istediği zaman belirli alanlardan alabilir. Bu sistemi GOLD ile çalışmaktadır. Fakat aldığınız kostümlerin süresi 1 aylıktır. Yani yeni yılın sonunda süreleri bitmiş olacaktır. Onun dışında kostüm satıcısı da yeni yılın bitişinde kaldırılacaktır.

Not: Yukarıda da bashettiğim gibi sunucumuz yeni yıl ve tüm bayramlara özel göstermektedir. Sizde sunucumuza katılarak bu sistemlere erişebilirsiniz.

Yetenek ve Stat Limitleri

FC: 6
FCR: 2

OYUN İÇI KOMUTLAR
Komut kullanırken komutun başına [ ya da . getirmelisiniz.

IP: 5.180.105.105
Domain IP: login.kingofpvp.tk
Port: 2593
Web site: https://login.kingofpvp.tk
Emulator: RunUO
Discord: https://discord.gg/mTVJE5F3hY

Aranılan kişi de bulunması gereken özellikler:

Adınız ve Soyadınız:
Yaş:
İkamet ettiğiniz il:
Referanslarınız (Yetkili):
Referanslarınız (Sunucu):
Aradığımız özellikler: (World Builder, Scripter, In-game Staff, Quest Writer vs..)

Bu sunucu tüm yeniliklere açıktır. Fikirleriniz ve katkılarınız bizim için çok değerlidir. Sizi de bizimle çalışırken görmeyi çok isteriz. Eğer bizim aramıza katılmak istiyorsan formu yorum olarak doldurup gönder veya discord adresimize katılıp Yetkili-Başvuru isimli kanala gönder. (Discord üzerinden gönderdiğiniz formlar diğer kişilere karşı tamamen Anonim'dir. Sadece Owner olarak ben görebilirim.
Discord: https://discord.gg/mTVJE5F3hY

22 seconds dakika sonra eklendi:

Güncel ++ staff başvurularınızı bekliyoruz. :)



Bu konu ladydiana tarafından düzenlendi(2021-09-06 23:44, 2 yıl önce)

Tüm bildiklerimizi unuta unuta ultimayıda unuttuk o kadar bozuldu yani :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.