Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.



Merhabalar bir sunucu hazırlıyorum daha öncede bahsetmiştim ve 1 2 hafta icerisinde aktif edecegim connectorcu arakdaşları bu konu altında görebilirmiyim.

Dorlyconnector Ercan arkadaşımız bıraktıgı icin connector'u kullanmıcaz bilginize.
Ön yargıdan vazgeçtiğiniz zaman G-def'e mesaj at derim.
Chance : Ön yargıdan vazgeçtiğiniz zaman G-def'e mesaj at derim.

Beni yanlış anlama sakın yanlız g-defender Bayram Karataş zamanında yaptıgı hatalar yuzunden ben ona iş yaptırmam gerekirse 2.0.3 client koyarım yani :)
Roberte ulaşmaya çalış ulaşabilirsen 6x wildgenie connectör yapar.
Onun haricinde zaten piyasada bu işi yapanların hepsi kanıtlanmış nitelikli dolandırıcılar.
Kimse ön yargıda bulunuyorsun falan demesin. Hepsi dün peşimizden koşan insanlar ne olduklarını biliyorum.
Rol dostum arkandayım dediklerine katılıyorum inş aradıgın connectörcüyü bulursun ama dedigin gibi o şahıstan uzak dur olmadı 2.0.3 client koy.
Armina2 : Roberte ulaşmaya çalış ulaşabilirsen 6x wildgenie connectör yapar.
Onun haricinde zaten piyasada bu işi yapanların hepsi kanıtlanmış nitelikli dolandırıcılar.
Kimse ön yargıda bulunuyorsun falan demesin. Hepsi dün peşimizden koşan insanlar ne olduklarını biliyorum.

Bilgilerin icin teşekkürler benımde aklımda Wildgenie var ve DOT Online adlı sunucuya yapılan connector da ilgimi cok cekti arkadaşlara ulaşamıyorum.

Cocy

Daha öncesinden Dorly yani ercan arakdaşımız işini cok guzel yapıyordu ve 150 tl ye yapılan connector şuanda 40 tl 80 tl ye yapılıyor ve bunu yapan bayram karataş yani ortada bir emek verilmiş ercan kardeşimiz parasını aldıysa dua edicem :)
İnsanlar hata yapabilir, "Ama bu onlara hakaret edebiliriz" anlamına gelmez.

Ercan connector kaynak kodlarını satmıştır.

Son olarak yanlış hatırlamıyorsam, G-Defender bile hemen hemen bilinen her hack dosyasını engellerken, wildgenie hiç bir hack dosyasını engelliyemiyordu :) Bu öve öve bitiremediğiniz connectorleri anlayamıyorum sadece :)

Bana sorarsanız en temiz connector Ercanın Drolyn idi. Eğer ercandan satın aldıysan devam edebilirsin, nasılsa bilgilerini satmadı sadece connector sattı :)
:) elim :) den :) geldiğince çok :) smiley :) kullana :) rak :) cool :) olabili :) rim.

dot ve :) wildgenie :) piyasada kendini :) dolandırmadan kanıtlamış iki :) connectordür, gerisi çalıntı, :) dolandırıcı düzenbaz tipler her :) server başlığında türeyip özel :) mesajla connector yapalım mı :) diye dilenirler :)
kardesş bayram iyi biridir işinide bilir G-defender bayram karataşa yaptır milletin dedigine bakarak yola cıkma herkez birilerini kötülüyor.
ben projeyi devrettim, uzun bi süredir devredilecekti proje, sadece alıcısını bekliyodu, eski sunucular bende, bundan sonra yapılacaklar bayram'a devredildi, kim güvenir kim güvenmez bilemem alıcılara kalmış birşey, projeden elimi ayağımı kestim.
@ikisşantiyer sana gelelim, sen ve türevleri dünyada yokken ben yazılım sektöründe bi yerlerdeydim, ve ben uoda hileyi bitirmesem şuan trde uo sunucusu kalmazdı nokta :) hala bi ton açık var ve tek bilen benim, gözlerinden öperim :)
Drolyn : ben projeyi devrettim, uzun bi süredir devredilecekti proje, sadece alıcısını bekliyodu, eski sunucular bende, bundan sonra yapılacaklar bayram'a devredildi, kim güvenir kim güvenmez bilemem alıcılara kalmış birşey, projeden elimi ayağımı kestim.
@ikisşantiyer sana gelelim, sen ve türevleri dünyada yokken ben yazılım sektöründe bi yerlerdeydim, ve ben uoda hileyi bitirmesem şuan trde uo sunucusu kalmazdı nokta :) hala bi ton açık var ve tek bilen benim, gözlerinden öperim :)

Herşeyi sen biliyorsun, en büyük sensin ne olursun az konuş sen konuşurken bile sinirleniyorum, bir insan bu kadar kendinden emin ve ego sahibi olmamalı. Senin gibi herşeyi bildiğini sanan andavallar yüzünden ultima online bu halde zaten hala neyin çabası bu anlamadım, anlayamıyorum anasını satayım.
ben ve türevlerim yokken 40-50 sene önce dennis ritchie vardı mesela unix'i c'yi falan üretti rahmetli, çıkıp dedi mi ben olmasam vitamindiniz diye
Drolyn : hala bi ton açık var ve tek bilen benim, gözlerinden öperim :)

İlerleyen zamanlarda o açıklardan yararlanıp connectörleri patlatıcaksın sonra g-defenderin elinde kalacak sen yeni connectör yazdım deyip o bildigin açıkları kapatıcaksın dimi sonra 100se 200e satacaksın çok zekice tebrik ederim.
yaw he he

hadi iyi arayışlar sizlere
Silindi
Banned
0.1
Halbuki cekirdegimi ve kolami almistim...Durmayin arkadaslar.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.