Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.

Sevgili Ultima Online oyuncuları;

   Bir süredir beta sürümde test ettiğimiz Assassin's Uo Mobile serverımızın beta sürecinin 25.03.2021 itibariyle sonuna gelmiş bulunuyoruz. 26 mart Cumartesi akşamı saat 21:00 da ultima online'da yeni bir çağ başlatıp kapılarımızı bütün oyunculara açıyoruz. 

Sistemler ve oyun tanıtım videolarımıza web sitemizden ulaşabilirsiniz.

www.mobileuo.net 

Playstore : Assassins Uo Mobile

Appstore : Uo Mobile

 

 

Ultima online artık cebinizde iyi eğlenceler dileriz. 

Assassin's Uo Mobile Staff 

       ASLAN

Merhaba,

Hocam sunucuların tamamına yakını oyuncu çekebilmek için arkadaş çevresi ile gelenlere genel anlamda güzellikler yapıyor.
Ve yine aynı mantıkla rengarenk eşyalar, petrol kuyusundan fışkıran petrol gibi item drop oranları, hile vb üçüncü parti yazılımlar bu oyuna hep değer kaybettiriyor.
Rengarenk eşya sevenler, binek dövüşünden hoşlananlar 20 30 kişi orda burda eğleniyor elbet orası da doğru ama ne yazık ki bir yere kadar.

Bir dükkan açma mantığında bulunan 1 sene açık kalsın ki müşterinin gözü ayağı alışsın hesabı burada da var. Ama iyi bir reklam da gerek elbet.
Oynadığımız bu versiyon hala daha oynanabilir, yurt dışı projelerden görüyoruz. Fakat ülkemizde çok zor.

Tahminen söylüyorum mobil olarak yaptığınız bu proje "hazır sistemler" yada frameworkler gibi birşey diye düşünüyorum. Çünkü çok zaman önce bu tarz bir uygulamayı yabancı platformlar zaten gösteriyordu. Ama uo telefonda oynanabilecek bir oyun değil bana göre. Oynadığım onca yılın ardından, 20 yıl geçse yine telefonla çok kotarılacağını düşünemem. Kaçarken yere çalı çırpı bıraktığın, klavyenle yazarken bir yandan saldırıp büyü attığın o dev ekran oyun minnacık bir cihaza uyarlansa da zevki uyarlanamaz. Kaldı ki 2d bu eski görünümü ile yaş almış insanların tekrar bu oyuna döndüğünü düşünürsek eğer. Zaten bir çoğu yaş almış, çoluk çocuğa hatta toruna bulaşmış. Koca parmaklar, küçük ekranlarda zor icra eder.

İnovasyon yapacaksanız emek değer verecekseniz size tavsiyem zubula gibi eski bir sunucunun devamını yapmaya çalışmanızdır. Ha bir proje geliştirildi yakın süreçte. Çok iyi script bilgisiyle neler yapılabileceğini gördük, özel forumdan cliente kadar. Fakat ruh olmadığı için 1 hafta içinde şahsen getirdiğim yorum gerçekleşti takriben 6 ay 1 sene sonra ve o da kapıları kapadı.

Çok uzatmadan ya sade bir sunucu açın heryerden item, renk fırlamayan ve speed landfix gibi 3.parti yazılımların kapatıldığı, yada global oynayın landfall gibi yeni bir projeye girişin.

derim...

başarılar.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.