not:
Sunucunuz forumlarında oyuncularınızdan destek almak için lütfen;

https://www.ultima-strike.com/forum/duyurular/en-iyi-pp-uo-shard-secim-q43369
yukarıdaki bağlantı adresini kullanın.

#1
Sunucu İsmi: UO:Nimloth
Web Sitesi: https://www.uo-nimloth.net

#2
Sunucu İsmi: Revolution Uo Shard
Web Sitesi: https://www.revolutionuo.net/

#3
Sunucu İsmi: Orta Dünya Uo Shard
Web Sitesi: https://www.ortadunya.org/

#4
Sunucu İsmi: Dargath Uo Shard
Web Sitesi: https://www.oyuncuyuz.com/

#5
Sunucu İsmi: Etheria Uo Shard
Web Sitesi: https://www.etheriauo.gen.tr/

#6
Sunucu İsmi: Nebula Uo Shard
Web Sitesi: https://www.nebula.gen.tr/

#7
Sunucu İsmi: Enderun Uo Shard
Web Sitesi: https://enderun-uo.com/
Silindi
Administrators
80.4994
Nebula'dan İyisimi Var Su Turkiyede
Her sene Nebula :asik2
Nebula kadar yerinde sayanıda yok.
Master
59.2997
@Clement

Yerinde sayıp, kendi prensiplerini koruduğu için hala daha ayakta Nebula. Eğer kendi çizgisinden sapsaydı bu kadar dayanıp hala daha kitlesinden fazla bir şey kaybetmemiş bir sunucu olmazdı.
Aslında biraz da objektif bakılacak olursak, Nimloth yeni açılmış bir sunucu, o yüzden bu yarışmada bazı rakiplerinin gerisinde kalacaktır diye düşünüyorum. Nebula ise yıllardır kalitesini belli etmiş, ve yere sağlam basan sunucu.. Revo'ya hiç bakmadım desem yeri, ama iki seçenek şansım olsa Nimloth ve Nebula'ya oy verirdim.. :)
Slothere : @Clement

Yerinde sayıp, kendi prensiplerini koruduğu için hala daha ayakta Nebula. Eğer kendi çizgisinden sapsaydı bu kadar dayanıp hala daha kitlesinden fazla bir şey kaybetmemiş bir sunucu olmazdı.

Kitle'den şaşmamak ?

Lütfen gökberk bey gerçekci olun nebula ne kadar kaliteli olursa olsun birşeyi uzun zaman yaptığınızda sıkar eğer kaliteye sadık uyucak fikir ve projeyi ortaya çıkaramıyorlarsa yeni birşeyler yapamıyorlarsa bu onların çizgide kalma olaylarından değil üretkenlik sorunlarından kaynaklanır somut hiç bir adım görmedim senelerdir ki çizgiden sapma olayına gelince nebula sistem olarak sapmadı fakat oyuncu kitlesi daha ne kadar sapabilir bilemiyorum.
Nebulanın stabil olması çok güzel bir durum son zamanlar hariç uzun bir süredir yerinde saymaktaydı. Umarım daha iyiye gider.
Adamlar necromancerı açtı daha ne yapsın. Yayınlasalar yine herkes kullanır şuan ki packi. Mis gibi devam ediyorlar daha ne yapsınlar...
Pasif'lik diz boyu anlatamıyorum belli ki her neyse.
Nebulanın eleştirilmesi çok güzel. Fakat nebulayı eleştirirken özellikle "pasiflik" gibi bir iddaa ile eleştirirken, ben bir nebula çalışanı olarak sorarım eleştirene sizin "aktiflik" olarak yaptığınız şeyler nelerdir. Sistemleriniz nelerdir. Neler yaptınız farklı olarak taklit edilemez olarak. Eleştirirken kulaktan dolma bilgileri kullanmasak çok daha hoşnut olacağım. Nebula herzaman öncü yenilikçi ve taklit edilen sunucu olmaya devam ediyor yıllardır. 2-3 istisna sunucu dışında bunun böyle olmadığını kimse iddaa bile edemez. Bu 2kere2 nin 4'e eşit olduğu kadar nettir. O yüzden yılladır şehir efsanesi olmuş lafları bir kenara bırakıp biraz daha güncel olalım.
Ben oyuncuya oynanabilirlik sunarım kişi beğenir veya beğenmez ben iddia'mın arkasındayım stabil bir yol izleniyor olabilir ama insanoğlu herşey'den sıkılıyor bakarsınız bir gün stabil olmakta sıkıcı gelir.
Bana kalırsa nebula çok sağlam sunucu. Ama işte ne bileyim nebulayı herhangi bir kategoriye koymak yanlış çünkü ordaki insanların çoğu rol de yapıyor estikçe pvp de yapıyor..
tabiki etheria
Ben nimloth için şunu söylemek istiyorum. Yeni connectorun geldiği sunucuda connectörün özelliklerinden biri olarak şu maddeyi görünce nimlothun benim gözümde bütün kalitesi ve itibarı bitti.. Ne yazık ki

"* Baglanti programinin multi client ozelligi vardir. Ayni anda en fazla 3 client acabilmenizi saglar. "



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.