Merhaba U-S Ailesi,

CS:GO oyuncularının bildiği üzere oyunda çoğu zaman troll oyunculara veya yabancı oyunculara denk gelmekteyiz. Rütbeler arası dengesizlikte çabası, ancak oyun ekibi bu sefer bize farklı bir sistem sunuyor ve bu sistem benim oldukça hoşuma gitti. Türkiye'de hali hazırda tamamını kapyasayacak bir CS:GO topluluğu bulunmamakta, şu anda önder gibi gözüken topluluklar ise piyasa da kimsenin olmamasından kaynaklanan başı boş topluluklar. Oyun hakkında güncel haberleri veya olayları yansıtmaktan ziyade daha başka alanda yoğunlaşıyorlar, bunun sebebide Riot gibi Valve'in bir Türkiye ofisi olmamasından ve oyuncuların kendi başına bir şeyler yapmaya çalışmasından kaynaklanmakta.(Her neyse konumuz bu değil)

Bu sistem bizim için oldukça kullanışlı ve arkadaş bulabilirliği arttırabilecek bir sistem. Detaylar aşağıda mevcut ve bu sistemden faydalanabilmek daha aktif kullanabilmek içinde steam grubumuza katılmanız gerekmektedir. Birlikte maçlara girebilir bir U-S takımı çıkartabiliriz. 

https://steamcommunity.com/groups/ultima-strike

Buyurun Detaylar,

Steam Grup Lobisi Nedir?

Steam Grup Lobisi “Arkadaşlarınızla Oynayabileceğiniz” veya Steam Grup üyelerinin katılabileceği bir lobi sistemidir. Lobi Lideri tarafından lobi özelleştirilebilir.

Steam Grup Lobilerine katılabilmek için ana menüde bulunan Steam Grupları sekmesini tıklayıp karşınıza çıkan listede (aşağıdaki görseldeki olduğu gibi) istediğiniz lobinin ‘+’ iconunu tıklayarak katılabilirsiniz. Steam arkadaşlarınız bu lobilere istedikleri zaman katılabilirler, aynı Steam Grubuna üye olmasanız bile.

Steam Grup Lobisi Nasıl Kurulur?

Steam Grubunuza ait tag seçili ise lobi kurduğunuzda lobiniz otomatik olarak listede vermiş olduğunuz izinler dahilinde listelenecektir. Eğer grup tag’ı almadıysanız ve oyna tuşunu tıklayıp daha sonra arkadaşlarımla oyna seçeneğini tıkladıysanız izin ayarlarını değiştir dedikten sonra Steam Grup Lobisi Herkese Açık derseniz grubunuz yine listeye girecektir.

Steam Grup Lobilerinde Sınırlama Var mı?

Hayır. Lobi lideri önceki lobilerde olduğu gibi haritaları ve modu ayarlayabilecek.

Steam Grup Lobisinden Oyuncu Atabilir Miyim?

Evet. İstediğiniz kişiyi avatarına tıklayıp çıkan seçeneklerden lobiden atabilirsiniz.

 

Steam Grup Lobisine Katılacak Üyeleri Sınırlayabilir Miyim?

Evet. Steam grubuna katılacak üyeleri sınırlayabilmek için izinleri değiştir kısmından lobiye katılacak üyeleri ayarlayabilirsiniz. Eğer isterseniz kullanıcıların başka bir tag kullanmasını engelleyebilir oyuna takım halinde girebilir gibi ayarlayabilirsiniz.

Neden Bütün Steam Grup Lobilerini Göremiyorum ya da Katılamıyorum?

Diğer Lobi liderleri sınırlama koymuş olabilir ve siz bu sınırlamanın içerisinde değilsinizdir, ya da henüz bir lobi kurulmamıştır bu yüzden siz bir lobi kurabilir ve başkalarının katılmasını sağlayabilirsiniz.

Steam Gruplarını Nerden Bulabilirim?

Steam programından ya da internet sitesinden gruplara ulaşabilirsiniz.  


Expert
34.0001

bunlar saçma sapan güncellemeler resmen ya

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.