Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.

Tanıtım Intro: https://youtu.be/hgz9jVCCtjs

Başlangıç Rehberi

Başlangıçta Skills: 50.0, Stats: 100 olarak başlarsınız ve çantanızda başlangıç silahlarınız ve zırhınız bulunur. 1 hafta young olursunuz (kimse size saldıramaz, loot yapamaz)
Karşınıza gelen skill seçme taşından 3 tane 125.0 skill seçeceksiniz. Seçeceğiniz 3 tane 125.0 skill'i iyi düşünün çünkü serverda blacksmithing, mining ve animal taming kasılmıyor sadece level yükseldikçe artıyor. Başlangıç killi olarak bunları seçmenizi tavsiye ediyoruz.
Skillerinizi seçtikten sonra Trade Island'a gönderilirsiniz.
İlk olarak skill kasabilir ya da “Basic Quester'da bulunan görevleri yapabilirsiniz. Eğer görev yaparsanız, ilk görevde air silahları alarak daha rahat yaratık kesebilirsiniz.
Orc dungeon I – II – III gatelerinden geçerek başlangıç yaratıklarını bulabilirsiniz.
Görevleri yaparken aynı anda level atlayacaksınız, .level ödüllerinden alacağınız skill silahlarıyla Dummyler üzerinden daha hızlı skill kasmanız mümkün olacaktır.
Yaratıkları keserken alacağınız experience dışında .autosac komutu ile cesetleri silerseniz ekstra experience kazanabilirsiniz.
Arkadaşlarınızla party yaparak daha hızlı experience kasabilirsiniz.
Craft skillerini kasarken de ufakta olsa experience kazanabilirsiniz.
Serverda anti level sistemi mevcuttur. Saldırmak istediğiniz yaratığın leveli, sizinkinden maksimum 20 fazla olmalıdır.
Saldırdığınız yaratığın cesedini açabilmek için minimum %20 hasar vermelisiniz.
Sunucumuzda armslore ve combat skillerine bağlı olarak ekstra hasar verebilirsiniz.
Level'lardan kazandığınız skill'leri, kasamayacağınız skiller olan “Animal Taming, Blacksmithing ve Mining'e” vermenizi tavsiye ederiz.

İnternet Sitesi: www.agarthauo.com
Forum: Reddit mantığında, farklı bir forum sistemi üzerine çalışıyoruz. Çok yakında..
Dosyalar: https://www.agarthauo.com/dosyalar/
Sistemler: https://www.agarthauo.com/sistemler/
Binekler: https://www.agarthauo.com/binekler/
Armorlar: https://www.agarthauo.com/armorlar

NOT: Oyuna giriş sadece orion launcher ile yapılmaktadır.



Bu konu agarthauo tarafından düzenlendi(2021-02-21 02:12, 3 yıl önce)

@firehellsly rica etsem diğer ultima platformlarındaki yorumlara bakabilir sistemleri gözden geçirebilirsiniz. Tüm eski viox ailesi ve eski beepk oyuncuları sunucumda oynamaktadır. Sunucu hostunu fransadan aldım global bir server olup tek başıma açıyorum. Sunucum zamanında 2006 da beepk script pack ile başlamış olup "Themis UO" açmıştım. Gün geçtikçe üstüne koyarak açılan sunucuların eksilerini göz ardı edip bu sunucuyu açma kararında bulundum.  pay to win ile saçma sapan eşyalar verip oyunu paraya dökmedim. Hile programlarını connector değil de direk orion launcher ile engelleyip orionun tüm script komutlarını aktif dışı bıraktım. Amacım editsiz hilesiz ve para ile emeğin önüne geçmeyi aktif etmeyerek bu güzelim level sistem mantığını diablo paragon sistemine dönüştürdüm.

ekstra level 100 den sonra level 1 e resetleniyorsun ve tier 1 oluyorsun tier dungeonlar party dungeonlar vs neyse yargısız infaz yapmışsın dostum teşekkür ederim.

Expert
34.0001
#428919 firehellsly:

yinemi pilav..

yok la bu sefer pilav değil. ben de oynuyorum kardeşlerimin serverında çok iyi, çok farklı :)


çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için ben her zaman söylüyorum sunucudan önce beni biraz tanımanızı yargısız infaz yapmamanızı isterim sonra verdiğim emeği ve verdiğiniz emeğe saygıyı 1.sırada tutmaya çalıştığımı göreceksiniz sonrasında seçim tabi ki de sizin mükkemel süper çok iyi diye bir iddaam yoktur :)

 

insanlar meyve veren ağacı taşladıkları için destek olucaklarına köstek oluyorlar o yüzden ben yeni hiç oynamamış oyuncuları oyunu sabahtan akşama kadar anlatıp oyuna adapte etmeye çalışıyorum en azından keyifli, heyecanlı ve hevesli bir şekil de oynuyorlar :) keşke benimde amacım odur 60 - 100 arası player olsa ırk sistemi ve faction sistemlerini entegre edeceğim güzel fikirlerim var ancak hepsini aktif edersem sabah akşam oynayan arkadaşlarımız arayı baya açacaktır. Sizden ricam fikirlerinize ve önerilerinize her zaman açığım ki bu sunucuyu ayran değil de cacık yapalım daha güzel tadı olsun :D

ben oyun içi page sistemini discorda yönlendirdim ekstra discord telefonumda aktif istediğinizi sorabilirsiniz tek tek anlatırım ki wiki ve ya forum yakında hazırlayacağım şimdilik new/update discord bölümünde herşeyi yayınlamaya çalışıyorum :)

2 days dakika sonra eklendi:

En Son Yapılan Yarışmadan Görüntüler

( MONSTER BASH 04.11.2021 )

https://hizliresim.com/IB56je



Bu konu agarthauo tarafından düzenlendi(2021-04-11 00:29, 2 yıl önce)

Sunucu dosyaları indirilmiyor sitede aktif yazıyor fakat server kapandımı

Sunucuyu Sphereserver Version X çevirdim, Donate sistemini kaldırdım, Spawnların süreleri düşürüldü ancak drop rate zorlaştırıldı, yeni sistemler ve düzenlemeler ile tekrar bu hafta sonu açıyorum. Şimdiden iyi oyunlar www.agarthauo.com Discord : https://discord.gg/6JwJJhFgrX

4 gün dakika sonra eklendi:

https://ibb.co/gdpmcy5

3.gün herşey yolunda ve güzel gidiyor, herkesi sunucuya beklerim :)



Bu konu cele tarafından düzenlendi(2023-10-10 18:50, 5 ay önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.