Benim Gönlüm beşiktaştan yana ya sizlerin ?
GÖZTEPE
iyide başlığı bu sene şampiyon kim olur diye açıyosun sonra ''benim gönlüm beşiktaştan yana '' diyosun o zaman hangi takımlısınız diye aç başlığı bi anlamı olsun. Bu sene bi anadolu takımının şampiyon olmasını beklemiyorum üç büyüklerden fener galatasaray kasımpaşa biri olur
Bu sene çok şuursuz gs taraftarı yaptı.
GÖZTEPE FENERBAHÇE
Beşiktaş yeni bir yapılanmadan geçiyor. Galatasaray takımının yönetiminde problem var saha içinde problemi yok, Fenerbahçenin ise saha içinde problemi var yönetiminde problemi yok ama Beşiktaşta hem saha içi hem saha dışı yani yönetiminde ciddi problemle var. Bu yüzden beşiktaşın şampiyonluk yolunda ilerleyebileceğini sanmıyorum ama Türkiye kupasını alabilirler.

Bu sene şampiyonluğun yine Galatasaray ve Fenerbahçe arasında geçeceğine inanıyorum ancak Galatasaray'ı şampiyonluğa daha yakın görüyorum. Şimdilik oy kullanmayacağım Fenerbahçenin yeni transferi ile neler yapabilir bir bakalım ona göre fikrim değişebilir ancak şu anda gidişat 3 kulüp içinde bunu gösteriyor.

Trabzonspor konusuna gelirsek; Ciddi anlamda kan kaybı yaşadılar bu sene değil şampiyonluk Türkiye kupasında bile iddalı olacaklarını sanmıyorum zaten Trabzonspor'un şampiyonluğu tartışılır. Bursaspor 2. şampiyonluğunu kazanır Trabzon yine şampiyon olamaz. Çok kibirli bir takım ve kadro harici yönetiminde ciddi değişikliklere gitmesi gerek. Bu kafayla bu zihniyetle bir yere varamazlar.
-Sidious- : iyide başlığı bu sene şampiyon kim olur diye açıyosun sonra ''benim gönlüm beşiktaştan yana '' diyosun o zaman hangi takımlısınız diye aç başlığı bi anlamı olsun. Bu sene bi anadolu takımının şampiyon olmasını beklemiyorum üç büyüklerden fener galatasaray kasımpaşa biri olur

Hangi takımlısınız diye niye açayım abi şampiyon kim olur demişiz fikrimizi söylemişiz sonrasınada iyimisin arkadaşım ?
Expert
34.0001
kadrolara bakarsak fener ve galatasarayın ki diğer ekiplere göre çok üstün gözüküyor fakat galatasarayın kadrosu fenerin bir tık üzerinde. kadro derinliği fenerbahçede hiç yok.

onun dışında ligin en iyi oyuncusu fernandes, onu bolca izlemek için beşiktaşın şampiyonluk yarışında olmasını umuyorum.
Uğur GÖK : Bu sene çok şuursuz gs taraftarı yaptı.

hiç bişey anlamadım :S
Beşiktaş finansal dengeyi düzeltmek için şampiyonluğa oynamak zorunda ve bu ilk 3 haftadaki gibi oynamaya devam ederse, Beşiktaş şampiyon olur gibi geliyor.
Galatasaray iyi bir kadro kurdu fenerde öyle ama kadro her zaman iş yapmayabilir Geçen sene beşiktaştan gördük bunu hayırlısı :)
Fenerbahçe.
GALATASARAY !!! Lig tarihindeki en rahat şampiyonluga ulaşacaklarını dusunuyorum fazla zorlanacaklarını dusunmuyorum hatta namalup da bitirebilirler kadro kalitesi diğer takımlardan kat ve kat ustun üstelikde ş.ligindede bi 2.tur beklıyorum
Galatasaray. 2. ile puan farkımız en az 10 puan olacak. Ve üzülerek söylemek istiyorum ki( :P ) 2. fenerbahçe olamayacak :)
berkancık :
Uğur GÖK : Bu sene çok şuursuz gs taraftarı yaptı.

hiç bişey anlamadım :S

Bende Anlamadım :D

Bence Galatasaray Şampiyon ve Şampiyonlar liginde eger çeyrek finale çok zorlu bi ekip gelmezse yarı finale kadar gider diyorum



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.