Özgür askerden döndü :) Başarılar Özgür.
abi önüne gelen server açıyor .s.s

:D başarılar şekerim. Tamer olarak oynayacağım :)
Başarılar, uzun bir aradan sonra bende bir hırsız char kasayım :)
Ancak başlangıçta verilen 200K gold cidden çok fazla değil mi? Free account sistemi olduğu için bunu bir çok kişi sömürebilir.
Şuan beta 1 aşamasındayım yukardı belirttiğim gibi. beta 2 seviyesinde herşey sıfırlanacak zaten. Bütün testleri rahat yapabilelim diye oyunculara her imkanı sunuyoruz para eşya skill. o sebeple öyle.

ayrıca çok teşekkürler güzel dilekleriniz için.
Pardon görmemişim orayı o halde beta'dan sonra görüşmek üzere :)
Başarılar
Başarılar umarım uzun soluklu olur.
Novice
-0.500001
Basarılar
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz :)
Özgür senden daha expert sistemler beklerdim.Düşük seviyeli olarak nitelendirdiğim aile kurmayı yada sunucuda ki rare boyaları sistemler kısmında tanıtan sunuculardan olacağını düşünmemiştim hiç.
Şimdi şöyle birşey var benim kullandığım aile sisteminin bir benzerini görmedim bugüne kadar. Çok da güzel olduğunu düşünüyorum. Kendimi kanıtlama gibi bir sıkıntım da yok sanırım herkes neler yapabileceğimiz az çok bilir. Sistemleri oyuncuları tanıtıyoruz. Bizim elimizden gelen budur demek değil bu. Bu oyunda yapılabilecek uç sınır neredeyse ben zaten oradayım. Ukalalık olarak algılansın istemem ama ekip olarak zaten çok iyiyiz. Herkes alanında kendini ispatlamış kişiler. Daha da harika şeyler tasarlıyoruz. Bizi takip etmeye devam edin tatmin olacaksınız zaten. Görüşleriniz için ayrıca teşekkür ederim.
Abi server resmen edit kokuyor herkesde nightmareler unicornlar falan böle bugün şahit oldum parasız guild kuruldu.

Şaka bir yana başarılar :)
Noxier : Beta süreci 3 aşama olarak işlenecektir.

1.Aşama
Skillerinizi skillstone'dan seçebileceksiniz 7x olarak. İtemları bir template olarak sizlere bizler vereceğiz. Bu aşamada sizler kodladığımz major sistemleri ve diğer skill ve item gerektiren sistemleri deneyeceksiniz. Örn: Pentagram Circle, Şampiyon Sistemi vb.

2.Aşama
Server geri alınacak ve karakterlerinizi tekrar açacaksınız. Bu aşamada skill stone kaldırılmış olacak. Skillerinizi normal olarak genel tartışma bölümünde belirtilen gainler oranlarında kasmaya başlayacaksınız. Herhangi bir item sizlere verilmeyecek.

3.Aşama
Açılış aşaması olarak da tanımlanabilir. 2. Aşamada skill kasan karakterlerinin skilleri silinmeyecek fakat world üzerinde bulunan bütün itemlara restart atilacaktır. Bu aşamada artık normal server işleyişine geçmiş olacaktır. Bu aşamada online sureleriniz göz önüne alınıp, server açıldığında bu sürelere göre belirli ufak hediyelerde sizlerin olacak.

Bu aşama durumları sizlerin düşünceleri doğrultusunda şekillendirmeye çalıştık. Hem betaya girip bizlere yardımcı olmaya çalışan sizlerin emeklerini hiçe saymamış olduk hemde yeni katılacak arkadaşlara haksızlık etmemiş olduk.

teşekkürler güzel dilekleriniz için. eminim bu yazıyı da okumaya üşeneceksiniz ben kestirmeden özetliyim. beta test modunda olduğumuz için oyuna 200k para ve seçtiğiniz 7x skil ile başlıyorsunuz. bütün spawnların olduğu bir alan var istediğiniz bineği tameleyebiliyorsunuz. menülerden +15 ve benzeri envai çeşit nesneyi çok ucuza alabiliyorsunuz. çünkü herkes test etsin baksın dinamikler nasıl diye. bu beta test bitince zaten sıfırdan başlayacak herşey. :) umarım aydınlatabildim.
Editçi olduk ya artık ölsem de gam yemem :D



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.