komik ama :D [email protected] :)
[email protected]

bu da benim messenger adresim.
Hhööhöhöhyt ben de varım :)

[email protected] << Bu maili alırken çocuktum. Gördüğümüz tek at kara attı yane nightmare :)
Michaell :
Noxier : Michael'e laf atan gay olsun:kikirik

Sen nasıl Türk halkına gay dersin.

İki script yazdın adammı oldun :D

Gelip reklam yapma burda.Gerilla seni :D

:kikirik:kikirik:kikirik

hauahau gerilla adas stratejilerim var benim abisi planlı programlı araklarım aghsad

[email protected]
Andain :
Hava Atmak için :P :D

yok genç. 'bunu kullanmıyorum yazmıştım' sonra 'kullanmıyorum pek' yaptım msn kullanmıyordum ozamanlar pek. he baska adresım yokmuydu? var neyse..
Belki tepki alıcam ama benim kanaatim msn adreslerinizi yazmamanızdan yanadır (Heleki bir sunucuda yönetici iseniz). Bazı arkadaslarımız ne anlıyorlarsa yaptıklarından bilmiyorum ama birinin kisi listesini alır ekler ya da birinden görür ekler diyalog şu şekilde gerçekleşir ;

Kernel : Merhabalar, kimsiniz acaba ?
X : Slm ben X.
Kernel : M. oldum. Msn adresimi kimden ve ne için aldınız ?

Aradan 5 dakka geçer hala ses yok.

Kernel : Ordamısınız arkadaşım ?
X : Slm, kimsin, nerden aldın msn adresimi ?

Komedi resmen ( :. Bazende gün içerisinde 10 15 kişi ekler. Eklenildiğiniz anda Slm verirsiniz gelen karşılık Msn mi kimden aldın. sen kimsin ? Şeklinde olur ( :. Şaka gibi bazen sizi eklerler sen kız mısın die soru sorarlar, ee tabi sinirlenirsiniz msn nizi kimin verdiğini sorarsınız. Ramazan ayında olmanıza rağmen karşılığında annenize bacınıza küfür etmeler. Sadece güwendiğiniz, sohbetini sevdiğiniz sağlam dostluklar kurcağınıza inandığınız arkadaslarınıza msn lerinizi pm yoluyla iletin derim. Benim kim olduğuma gelince, bu camiadan ununu eleyip eleğini asmış birisi ( Bazıları kim oldugumu sormuslardı bir topicte onlar için diyorum her shardda farklı nickler kullandım arkadaslarım, kimseyi küçümsemeye kalkmayın kaybeden siz olursunuz; gerek player gerekse yönetici olarak tanıyan arkadaslarım tanıyorlar zaten. )

( Not : Bu yazdıklarım msn adreslerini sadece uo camiasına ayırmamıs ve uo için kullandıkları msn lerdeki kişilere kişisel msnlerini veren arkadaşlar için bir tavsiyedir. )
Evet Kernel'e olan şeyler bana da oluyor bazen bir de üzerine " sen ekledin ya beni kardeşim!"
haydaa....
aynen bi server tasarım yaptım mıllet staffmısın dıyo yok ben tasarımını yaptım dıyorum ertesi gün sen kımsın dıyo bakın coluk cocuk gibi küfür etmeyi sevmem ama böyle odun,kalas ınsanlara sovuyorum mlsf
Şu ekleyip küfür eden arkadaş çıksın erkek gibi...



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.