Merhaba,

Arkadaşlar şöyle güzel fazla büyük olmamak kaydıyla anlamı büyük olan bir dövme yaptırmak istiyorum. Ancak henüz kafamda belli bir şekil olmadığı için koluma ayağıma veya sırtıma, olaraktan belli bir bölge düşünmedim. Hayattan kırıntılar taşıyan anlam yüklü bir dövme olmasını istiyorum. Basit tek kelimelik birşeyde olabilir ya da güzel bir şekilde olabilir.
İnternetten güzel şekiller bulabilirsin. Aslında Antalya'da olsan yapardım sana:)
Kalıcı yaptırcam, teklfini için teşekkürler ama bunun için herkese güvenemem yaptırcağım yer belli hehe
Bende kalıcı yapıyorum. tabikide güvendiğin bir yere yaptıracaksın. oldschoold dövmeleri öneririm. gölgeli dövmeleri oldum olası sevmemişimdir.
bi arkadaşım only god can judge me yazdırmıştı.
Büyük bir dövme için henüz bekliyorum onu baya araştırmam lazım şu anda ufak bir yazı vs.. düşünüyorum. Sanırım onuda buldum sol el bileğime güzel bir yazı yazdırcam çince 4 çin harfinden oluşuyor. Basit birşey ama ilk adım için önemli :)
pişman olmazsın inşallah çünkü çok var böyle. bence tam karar ver öyle yaptır. sonradan hastalık gibi oluyor hep yaptırmak istiyorsun ama ilerledikçe bıkıyorsun.. eğer kararlıysan

to live is to die
Atatürk'ün imzası
chosen
dum spiro spero (yaşadığım müddetçe umutluyum - latince)
- never stop dreaming
- never regreat what once made you smile
-What doesn´t kill me only makes me stronger
-success is the best revenge
-I am the captain of my soul
- I never asked you to understand me
"şeytan aklımda Allah kalbimde"
In vino veritas
reserved
no pain no gain
too weird to live‚ to rare to die

(gerçi buda uzun oldu ama :D)



sildirme işlemide zor görünüyor bunada bak :)

https://www.youtube.com/watch?v=ydISMJPgJ6w
Atatürk imzasını düşündüm ama nedense bu kararı verdikten 1-2 hafta sonra bir kaç kişide Atatürk imzası gördüm ve vaz geçtim. Ayrıca anlaşılabilir birşey istemiyorum, dışardan gelecek olan tepkilere cevap vermeliyim. Yani dövmenin anlamını bana sormaları gerek ama tavsiyeler için teşekkürler.. :)


Anlaşılır birşey olcaksada Bob Dylan yazdırırım el yazısı şeklinde
peki sen bilirsin :)
Ramones : İnternetten güzel şekiller bulabilirsin. Aslında Antalya'da olsan yapardım sana:)

Savaş ve Berat abi varken gerisi teferrüattır ;-)

@Tymaron

Bence dirsek ile bilek arasına,yazı olarak yaptırılan dövmeler çok demode oldu.Artık onun yerine küçükde olsa şekiller yaptırmak daha hoş oluyor.Sana yazılı dövme konusunda ufak bir örnek vericem.

Ben dövme yaptırırken babasıyla beraber bir genç geldi ve yazı yazdırıcağını söyledi.Berat abi de yazı yazdırmaması konusunda birkaç şey söyledi banada mantıklı geldi.Şu anda yeni yeni olgunlaştığından,yazdıracağı şey kendisi için ne kadar anlamlı olsada ilerde olgunlaştıktan sonra saçma gelebileciğini ve rahatsız edebileciğini söyledi.Bu da bana mantıklı geldi.Yaptırdığın şekil ile ufak oynamalarla düzelttirebilirsin fakat söz konusu yazı olunca,dövmenin üzerini kapattırmak hem zordur hem daha pahalıya gelir.Dövmeciler herzaman temiz deri de çalışmak isterler.

Not: Dövmeyi hemen yaptırmayı düşünüyorsan,bu aralar yaptırma.Yaz bittikten sonra yaptır.1 ay boyunca güneş görmücek,deri kesinlikle kuru kalmıcak.Vücut renginden daha koyu olacağı için güneşi direk üzerine çekicek buda solmalara ve yaralara neden olacak.Ayrıca denize ve havuza girmen de yasak olucak.
Berat abiyi 9-10 yıldır tanıyorum:) biz ufaktık bahçelide dövme yapardı polis evinin yan tarafında ahh ah. Onlar efsane onları farklı bir kefeye koyalım.

ayrıyetten 3 gün duş alamayacaksın. 3. gün sonunda vazelini kökleyip duş alacaksın. bir kaç gün strech filmde tutsan da fena olmaz. yazın dövme yaptırılmaz en açığı bu aslında.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.