Ultima Online 2 çıkacak mı diye soran oyuncular otorite olarak kabul edilen bir isimden mevzubahis soru için nihayet nükteli de olsa bir cevap aldı. Her 5 ila 10 yılda bir bu fikri sunmak adına EA Games'in kapısını çalan Richard GARRIOTT şansını denemeye devam ediyor.

Reddit'teki New World: The Ultima Online of 2021? başlıklı makale oyuncuların yeni MMO projelerine hâlâ büyük bir ilgi duyduğunu gösterdi. Ultima Online'ın Babası olarak nitelendirilen GARRIOTT yeni Ultima Online'ın kendi bünyesinde orijinal Ultima Online'ın savaş mekaniklerine (PvP) kısmen de olsa yer vereceğini söyledi.

Ultima Online 2 çıkacak mı?

Deneyimli oyun geliştiricisinin Ultima Online 2 isimli yeni projesindeki gündemi iyilik yapmayı seven Ultima Online oyuncularını koruyup onları tehlikelerden uzak tutmak adına bu bireylerin oyunda güvenli yolları benimsemesini sağlamak. Hatırlatmak gerekirse kendisi Lord British karakterini canlandırıyordu.

62 yaşındaki GARRIOTT tek oyunculu Ultima'yı da geri getirmeyi arzuluyor. Kendisi maalesef bu husus için bir lisansa sahip değil. Kısacası EA Games yetkilileri Ultima'yı hâlâ mahzeninde saklıyor ancak onu tamamen unutmuş da değil.

Ultima Online 2 çıkacak mı

Ultima Online hâlâ yayında ve şu anda o Star Wars: The Old Republic'i yakında BioWare'in elinden alacak olan Broadsword'un kanatları altında. Richard GARRIOTT'ın Ultima Online 2'yi yayımlamak için tek şartı EA Games'i satın almak.

Zira EA Games her seferinde GARRIOTT'a bunun iyi bir fikir olduğunu söyleyip daha sonra onun teklifini geri çeviriyor.

Sizce Ultima Online 2 çıkacak mı?

Kaynak: PC Gamer.



Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2023-09-06 01:12, 8 ay önce)
Expert
34.0001
#429185 EgeERKEK:

Richard GARRIOTT'ın Ultima Online 2'yi yayımlamak için tek şartı EA Games'i satın almak.

 

bu nasıl bi şartmış ya bi yanlışlık olsa gerek :D

Hali hazırda ultima-strike verek ne yapacak EA yı.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.