Arkadaşlar 3 sene önce ultima online defterini kapatmıştım daha öncesinde de ultima online ile ilgili a dan z ye her konuda tecrübe kazanıp sunucular açtım , kendi çapımda bir arşiv topladım bunların bir kaçı benim serverlarım digerleride çevremdeki insanlardan edindiğim packlar ve çoğu sadece bende bulunuyordur suan

ciddi alıcıysanız seçtiğiniz packları inceleyebilmeniz için teamviewerla benim bilgisayara baglanıp içerikleri inceleyebilirsiniz.

Packlarla ilgilenen olursa özel mesaj yoluyla iletişime geçebilir









Bu konu Koinot tarafından düzenlendi(2014-03-09 01:19, 10 yıl önce)
özel mesaj attım ilgilenirsen sevinirim
0.1
O özel mesajdan bende attım.
geri dönüş yaptım
2008 2009 model script packler ücret karşılığı satılacakmış peh....müzelik oldu onlar iyi sakla :)
hadi milletin yazdığı şeyleri izin almadan satıyosun, sonuçta telifli şeyler değil. içinde menasofta copyrightlı olan scriptleri nasıl para karşılığı satabiliyorsun?

//****************************************************************************
//SPHERE by : Menasoft ©1997-2014
//www.sphereserver.net
// All SPHERE script files and formats are copyright Menasoft & Partners.
// This file may be freely edited for personal use, but may not be distributed
// in whole or in part, in any format without express written permission from
// Menasoft & Partners. All donations and contributions
// become the property of Menasoft & Partners.
//****************************************************************************

edit : hadi türkiye'de sıkıntı değil de eğer gerçekten almanya'da yaşıyorsan başına bela alırsın.

Bu konu Xantier tarafından düzenlendi(2014-03-09 13:27, 10 yıl önce)
Master
59.2997
Utanmadan, CloudBR'nin zamanında sphere platformunda iyilik namına, ücretsiz olarak paylaştığı script packi bile dahil etmiş.

Alacaklara, almak isteyenlere altın değerinde uyarılar;

- 50 tane paket varsa 45'inin içerisindeki scriptler birbirinin aynısıdır. Birisinde a rengi olan binek diğerinde b rengidir.
- Herhangi bir paketteki, herhangi bir scripti bu sitedeki scriptler bölümünden bulabilirsiniz. Hatta buradaki scriptler daha bile sorunsuzdur.
- Bazı paketleri Google'a anahtar sözcük yazarak ücretsiz şekilde indirebilirsiniz. Linkler kırıldıysa web archive diye aratarak linki oraya girin, eski zamana bazı sayfaları, sayfaya sayfa önbellekleri ile erişerek tekrardan kullanabilirsiniz.
- Bu sunucuların büyük bir çoğunluğu en az 4-5 yıllık. Belki de büyük bir çoğunluğu hala daha Revision denen bir önceki sphere sürümüne aittir. 56b kullanarak bu scriptleri etkin şekilde kullanamazsınız.

UO üzerinden çok fazla insan yersiz, emeksiz para kaldırdı. Belki birileri bunu okur da kandırılmaktan kendisini alıkoyar. Bu konuda amme hizmeti yapmayı kendime borç bilirim. :)
Arkadaşlar ben çoğu sadece bende bulunuyor dedim , içlerinde 3 5 tane yayımlanmış pack olabilir ama gerisi zaten hali hazırda açılmış kendine has sistemleri olan sunucular yani birbirlerinden tamamen farklı ve çok kaliteli şuanda bu tarz yazacak insanlar kalmadı piyasada o yüzden bu da packları daha degerli yapıyor.


ayrıca bu da Sanctum nickli ketonun ücretsiz sandığı zamandaki isteği
ebe gerizekalı ilk baştada serverların listesini attım o zaman 55 - i serverlar yokmuydu , muhtemelen liselisin paran yetmez büyü biraz belki kıyak yaparım sana.


* uyarı I

bak uyarı yedim senin yüzünden ;(

Bu konu Koinot tarafından düzenlendi(2014-03-09 18:24, 10 yıl önce)
hepsi nebula ocakdan türeme beş para etmez rezalet kodlama ürünü şeyler, bu tarz yazacak insan kalmamış bir de dlsşfkakdf merak ettiğim diğer şeyse copyrightlı kod satan bir adamın başlığı neden silinmiyor

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.