Senın Gıbı Bı Zıhnıyet Gormedım Ya..Tutturmus Ingılızce Dıyosun..Inglızce Dunyanın Kabul Ettıgı Bı Dıldır..Neredeyse Bılınmesı Zorunlu Kılınmıstır..Kurtceyede Gelınce Sen Ve Bı Kac Kısı Gelır Burda Kurtce Konusursa Ister Istemez Bı Guruplasma Olur.. Bu Zaman Kadar Hepımızı Kurt TUrk Cerkez Kardestır Dıye Uyuttunuz.. 11 12 Yasındakı Cocuklar Askere Polıse Tas Atarlar Buyuyuncede Mermı Sıkarlar...Boyle Insanalara Ne Laıklıgınden Bahsedıyorsun Sen..
Bence Türkiye toprakları sınırı içinde yaşıyan şehit verdikmi kalbi sızlıyan milli maçlarımızda heyecanlanan T.C için gerekirse gözünü kırpmadan canını verebilecek olan herkez T.C vatandaşıdır. O kürt bu türk ayrımı yapmaya gerek yok fakat içinde yaşadığı vatana ihanet eden kişileri elimde olsa cezasını ben vermek isterdim. Bazı kürtler vatana ihanet ediyor diye hepsi edecek diye birşey yok.

Yanlız elimizden geldiğince T.C resmi dili olan &裟&裟Türkçe&裟&裟 yi kullanalım. İngilizce konusuna gelince o apayrı birşey şuanda dünyada en yaygın olan dil ingilizce Dünya üzerindeki hangi kara parçasına gidecek olursanız ingilizce ile derdinizi anlatabilir çözüm bulabilirsiniz bunun yanı sıra sanal ortamda da en çok kullanılan dil ingilizce bu gerek yazılım dilleri olsun network olsun dökümanlar olsun internette ingilizce olarak yayımlanıyor o ingilizce topicide ingilizcesi yeterli olmayan kişilere yardımı dokunması amacı ile açıldı.

Çok fazla konuştum galiba .
Yoo bence gayet açık ve net konuştun tebrik ediyorum seni..
verder bremın yazasım geldi benim de.



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.