Nmeron :
Douala : bu serverı hatırladım beyler

https://www.uoplayer.com/q-443-Curve-Uo-Shard.html

2010da açtılar 15 20 25 player gibiydi sonra kapattilar

bari ismini değiştireydiniz başlamıştık,bıraktık

Evet sunucu açılmıştı, oyuncu sayısında hatanız var maalesef ben sunucuyu devrettiğimde 270 online ile devretmiştim. Sonrasında ise maalesef ki idare edemediler ve sunucuyu kapattılar.

Elimde güzel bir video kalmış bundan önceki Curve'den.

https://www.youtube.com/watch?v=EgwQKBxiZSk

Tüm yorumlar için teşekkür ederim.

Öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar.Nmeron arkadaşımız sanırım yeni server açmanın gazıyla günü kurtarmak için düşünmeden bazı şeyler söyleme gereksenimi hissetmiş kendinde ama ne zaman ki yaptığı yorumun ucu bize değdi o andan itibaren bu yorumu yapma zorunluluğu hissettim.

Öncelikle evet ilk Curve çok iyi gidiyordu player sayısı 200'leri görmüştü fakat sonra ne olduda sunucuyu devretti ? O kadronun içinde olan biri olarak bunları açıklamak istiyorum.

Serverda her şey yolunda giderken (ya da biz öyle sanıyorken) o günün scripteri Mustafa diye bir arkadaş kendi arkadaşlarına kendisine birebir şahsi özel komutlar yapıp bastığı "EDİTLER" ortaya çıkana kadar(200 armor veren botlar,half apronlar,bandanalar bunun gibi benzeri şeyler...)

Bunlardan sonra sunucu kapanma kararı aldı ve biz kendi içimizde o günün oyuncularına kendimizi mahçup hissettiğimiz için dışarıya yansıtmadan sunucuyu devir almak istedik.Ama işler yine sarpa sardı ve bizim sözümüz dinlenmedi.Sonrasında o zaman kadronun içinde bulunan page bakmak dışında pek bir yeteneği olmayan Seer yetkisinde Johny Walker diye bi arkadaşımıza devredilmişti.Ama biz yinede hiç bir şekilde pes etmeden bu sorunun da üstesinden gelip dediğimiz arkadaşı egale edip kendi cebimiziden paralarımızı koyup Curve'yi ayakta tutma yoluna baş koyduk ve ne olursa olsun o sunucu söz verildiği gibi düzgün bir şekilde "EDİTSİZ" bir şekilde açıldı.2 ay kadar açık kaldıktan sonra o günün şartlarında devam edemedik ama verilen sözü tutarak bi nebze olsa da içimizi rahat ettirdik.

Kısaca şunu söylemek istiyorum biz sadece sizden kalan pislikleri temizlemeye kafa patlattık bunu yaptıkta ama sonrasında sunucuyu tekrar ayağa kaldırsak dahi öncesinden yaşananlardan dolayı maalesef pisliklerinizin altında kaldık.

Kalbimden geçen ne olursa olsun emek harcanmış bir işin düzgün ve ahlaklı bir şekilde devam ettirilmesidir.Hele ki günümüzde Ultima'nın geldiği durumda böyle şeylere çok ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.Ama üst tarafta söylediğim gibi bizim hakkımızda sanki her şeyi yakıp yakan bizmişiz gibi aktarılması beni gerçekten bu yoruma zorladı.Umarım önceki hataları yapmazsınız başarılar...


Bu konu dreamxxx tarafından düzenlendi(2014-10-08 18:29, 9 yıl önce)
Tüm UO oyuncularına duyrulur;

Güncel oynamakta olduğunuz sunucularda bulunan karakterlerinizi yeteneklerini sunucumuzda açtığınız herhangi bir karaktere aktarabilirsiniz.

İletişim için Skype üzerinden "pertevxx" adıyla ekleyip CurveUO -ates ile görüşebilirsiniz.

Güncellemeler ve daha fazlası için lütfen forumlar'ı ziyaret ediniz.




--- Gereksiz mesaj yazıp, yorum yapan kişiler sayfayı ve iletilerimi kirletmeyin lütfen.. Ayrıca yukarıda bahsedilen veya yazılan hiçbir şey tamamiyle hayal ürünüdür, bu tip yorumlardan ve yazılardan etkilenen her oyuncu sunucumuzdan istediği kadar uzak kalabilir :D Saygılar ---

Bu konu Ainsworth tarafından düzenlendi(2014-10-11 21:19, 9 yıl önce)
Yıl 2015 hala cocuk gibi sunucu karalamaya çalışmalar falanlar filanlar destek olunacak yerde köstek olmayın beyler



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.