15 adam diyor toplamda 4 kişi banladı biz istesek o bugu deli gibi somurebilirdik sende hic birsey anlayamazdin ki anlamadin 2 aydir kullandik bu son patlmayida bilinçli olarak birakmak icin yaptik
Herkese merhaba,

Üşenmeden 9 sayfanın tamamını okudum. Baya eğlenmişsin Mustafa.

Evlendik çoluk çocuk sahibi olduk ama yıllar geçse de sanırım büyümeyen, kendisini geliştiremeyen insanlar olabiliyormuş.

Yani en son seni bıraktığımda sunucumuza saldırıyordun, eşimi ve çocuğumu bayram dolayısı ile memlekete gönderdim. 2 haftalık boşluğum oldu ve müsait olukça eski günlerde ki gibi takılayım dedim hala buradasın. Yahu arkadaşım senin işin gücün yok mu? Birçok yerde seni tebrik etmişliğim vardır, özellikle UO Serverleri (PVP) içinde uzun süre açık kalıp bayrağı taşıdığın için...

Ya bi git, kendi serverinle uğraş. Bırak kim server açıyorsa açsın emek harcıyor, para harcıyor ve daha önemlisi eşleri, sevgilileri ve hatta çocuklarına harcayacakları vakitlerden çalarak burada hizmet için uğraşıyor. Şizofren falanmısın kaç yıl oldu hala bıraktığım gibi açılmış, açılacak her servera saldırı düzenleyerek eğleniyorsun!

Dinin mezhebin nedir bilemem, eğer ki müslümansan KUL HAKKI'nın ne demek olduğunu biliyor olman lazım. Emin ol senin tüm bu yaptığın eğlence olsun diye saldırıların KUL HAKKI'na giriyor. Çünkü insanlar hakkıyla helaliyle kazandıkları paralarla bu serverları açıyorlar, açık kalması içinde hem paralarını hem zamanlarını feda ediyorlar.

Benim de böyle bir hakkımı almışlığın oldu geçmişte. İnanırsın inanmazsın bilemem ama sana o hakkı helal etmeden bu dünyadan uçup gidicem ve hesabı öteki tarafta görücez. Benden sana tavsiye biraz kendini geliştir. İnsanlara saldırı yapmak yerine kendi kabuğunda takıl, eva pvpyi nasıl daha iyi yaparım nasıl en iyi server yaparım diye uğraş. Eğer ki en iyi server yaptığını düşünüyorsan orada kal, ekşiye sütlüye bulaşma... Bırak kim ne server açıyorsa açsın... Hepimiz 30 üstü adamlar olduk, 2 günlük UO zevkimiz var içine etme. Bırak eskisi gibi eğlenelim. Seni seven senin yanında olur senin serverinde oynar, Ufuğu seven ufuğun serverinde oynar. Yani Türkiye genelinde 500 600 700 1000 UO oyuncusu varsa hepsi senin serverinde oynayacak diye bir kural yok ki...

Gördüğüm kadarı ile UO camiasında en saldırgan sensin. Senden başka yeni açılan serverlara bulaşan yok. Amacın ne? Yani eğer bu saldırılarla ego tatminiyse kesinlikle en kısa sürede bir doktora görünmen gerekebilir. İnsanlara zarar vermekten hoşlanmak gerçekten sağlıklı bir insan için anormal olsa gerek.

Mesajımı ister tehdit olarak algıla, istersen bir arkadaş nasihatı olarak. Aynı çizginde devam da edebilirsin yada durup düşünüp

- Evet ya aslında doğru söylüyor ben aralıksız 10 senedir (abartısız) yeni açılan serverları patlatıyorum hayatıma yeni bir yön vereyim.

diyebilirsin. Merak etme yeni açılmış serverları patlatınca kıyamet kopmuyor. Hayat devam ediyor. Tek fark seni sevenler senin yanında UO oynuyor seni sevmeyenlerde sevdikleri kişilerin serverlarında oynuyor.

Bırak artık kim ne yaparsa yapsın.....

İnan ya da İnanma! Yaptığın şey tamamiyle KUL HAKKIDIR...
ExEn PvP Yönetim Açıklama:

Merhaba sevgili arkadaşlar,

Sunucumuz 18.06.2016 tarihinden beri hizmet vermekte olup bugüne kadar gelmiştir, bu süre zarfında bizi tercih eden arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum fakat madalyonun diğer yüzünde şöyle bir durum var sunucuya girip edit isteyen kasmadan oyun oynamak isteyen beleşçi olarak tabir edeceğim kişilerin şart koşarak oyun oynama talepleri son zamanlarda uo ya karşı azalan ilgi ve ailemize daha çok zaman ayırabilme isteğimiz sebebiyle 17.07.2016 tarihinde sunucumuzu kapatıyoruz..

Bu projeden sonra ultima online adına hiç bir projede olmayacağımızı siz değerli arkadaşlarıma iletmek istiyorum..

Saygı ve Sevgilerimle..

Nos

Bu konu The_Nos tarafından düzenlendi(2016-07-17 17:07, 7 yıl önce)
Arkadaşlar sunucu Nos'tan tarafından devir alınmıştır. Uzun zamandır takibini yaptığım bir sunucudur ve sunucu kapandığından itibaren Nos'a ısrarlarım sonucu yakın zamanda sunucuyu devir aldım. Tüm samimiyetle şunu söylemeliyim ki sunucu bazı talihsiz olaylar yaşamış ama bunlar benim için hiç önemli değil ben bu sunucuyu açık tutmak istiyorum kısa süre açık kaldığı için fazla vakit geçiremedik ama bu kısa sürede gerçekten ben ve arkadaşlarımın nadiren sevdiğim beğendiğim sunuculardan biridir. Ayrıca kapanma sebebini konuştum, kendisi gerçekten belirttiği sebep doğrudur, gerçekten ailevi sebeplerden ötürü kapatmak ZORUNDA kalmıştır. Açık konuşmak gerekirse piyasada PVP sunucularının başında gelen bir çok sunucu hizmetini durdurmuş veya ara vermiştir. En azından benim gözlemimde piyasada oynanacak şekilde bir sunucu bulamadım ve gerçekten bu sunucuyu tamamen bir kaygım olmadan aktif ettim. Şimdiden herkese olumlu yada olumsuz yorumları, görüşleri için teşekkür ederim. İyi forumlar.

NOT : Sunucuda hiçbir şekilde hesap ve karakter sıfırlaması olmamıştır. Kaldığı yerden devam etmektedir. Yeni gelecek olan arkadaşlara haksızlık düşüncesi ile devam etmiyoruz. Çünkü bir tarafta yeni gelen oyuncular olsa da bir tarafta da eski oyuncuların hakkı söz konusu.

İnternet sitesi yapılmaktadır. Şu an için geçici olarak internet sitemizden bağlantı programını indirebilirsiniz. Hesaplar serbest (free) şekildedir.

www.exenpvp.com

www.exenpvp.com/ExEnSetup.rar
Members
0.1
Alper kardeşim bizim devam ettiremediğimiz bu güzel sunucuyu en iyi şekilde sürdüreceğinden hiç şüphem yok hayırlı ve uğurlu olsun, alper kardeşimin yazdığı gibi sunucu tarafımca Rovalge ve ekibine devir edilmiştir.

Başarılar dilerim...


Rovalge : Arkadaşlar sunucu Nos'tan tarafından devir alınmıştır. Uzun zamandır takibini yaptığım bir sunucudur ve sunucu kapandığından itibaren Nos'a ısrarlarım sonucu yakın zamanda sunucuyu devir aldım. Tüm samimiyetle şunu söylemeliyim ki sunucu bazı talihsiz olaylar yaşamış ama bunlar benim için hiç önemli değil ben bu sunucuyu açık tutmak istiyorum kısa süre açık kaldığı için fazla vakit geçiremedik ama bu kısa sürede gerçekten ben ve arkadaşlarımın nadiren sevdiğim beğendiğim sunuculardan biridir. Ayrıca kapanma sebebini konuştum, kendisi gerçekten belirttiği sebep doğrudur, gerçekten ailevi sebeplerden ötürü kapatmak ZORUNDA kalmıştır. Açık konuşmak gerekirse piyasada PVP sunucularının başında gelen bir çok sunucu hizmetini durdurmuş veya ara vermiştir. En azından benim gözlemimde piyasada oynanacak şekilde bir sunucu bulamadım ve gerçekten bu sunucuyu tamamen bir kaygım olmadan aktif ettim. Şimdiden herkese olumlu yada olumsuz yorumları, görüşleri için teşekkür ederim. İyi forumlar.

NOT : Sunucuda hiçbir şekilde hesap ve karakter sıfırlaması olmamıştır. Kaldığı yerden devam etmektedir. Yeni gelecek olan arkadaşlara haksızlık düşüncesi ile devam etmiyoruz. Çünkü bir tarafta yeni gelen oyuncular olsa da bir tarafta da eski oyuncuların hakkı söz konusu.

İnternet sitesi yapılmaktadır. Şu an için geçici olarak internet sitemizden bağlantı programını indirebilirsiniz. Hesaplar serbest (free) şekildedir.

www.exenpvp.com

www.exenpvp.com/ExEnSetup.rar
Başarılar dilerim.Eski mesajları sildirip sıfırdan başlayabilirsiniz.

Bu konu NeroPvp-Genco tarafından düzenlendi(2016-11-13 13:56, 7 yıl önce)
Tutabilir eva pvp de kapandığına göre neden olmasın nero açılsa dahada iyi olurdu ama neyse



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.