Ana makinadaki sorun giderildi.
Merhaba, sunucumuzun ilk aylık dönemini bu gece itibariyle geride bırakıyoruz.23 Nisan gecesi aktif olan sunucu bu bir aylık süre içerisinde 26 gün 4 saat hizmet vermiştir.Bu süre içerisinde hata ve oluşan sorunlara kolayca müdahale edilmiş,oyun stabil hale sokulmaya çalışılmıştır.Kaliteden ödün vermeyerek ar-ge çalışmalarına önem verilmiş,yeni oyun içi ve dışı sistemler oluşturulmuştur.Yapılan yenilikler forumda tanıtılmıştır.

Bu süreç içerisinde yaklaşık 900 adet page bakılmış, 60 'a yakın hata bildirimi ödüllendirilmiştir.Oyuncularımızla zamanımız olduğu,yettiği kadar ilgi gösterilmiştir.Sunucu otomaşyon sistem çalışmaları ve reklam çalışmalarımız ise hala devam etmektedir.

Bu süreci rahatlıkla tamamlamamıza yardımcı olan tüm dostlarımıza,oyuncularımıza canı gönülden teşekkür ederiz.Rival hiçbir kaygı ve oyuncularından en ufak bir maddi beklentisi olmadan yoluna devam etmektedir,edecektirde.

Yeniliğe açık olan ,değişimi öngörenler doğru yerdesiniz.Daha yapılacak çok işimiz var ,kendinizi hazırlayın.

Rival Yetkili Kadrosu
Merhabalar,sunucu makinasındaki yedekleme işlemlerinden ötürü sunucu yaklaşık 10 saat offline konumdaydı.Yedekler alındı,güncellemeler yapıldı.Yeniden oyuna bağlanabilirsiniz.
aynı anda 10 onlineı bulabildinizmi bari aradan ne kadar geçti :) do differences make a difference? :p
augustus25 : aynı anda 10 onlineı bulabildinizmi bari aradan ne kadar geçti :) do differences make a difference? :p

Ne mutlu sana ki senin gibi malzemeler de var bu Dünya'da, ama ne yapacaksın elden birey gelmez yaradan ın lütfusun sen de atsan atılmazsın satsan satılmazsın bizde böyle sevdik seni be kardeş hep yaz böyle olsun mu
ama daha henüz 8 köyden kovuldum. :(

la o kadar soru sordum hep laf çarpıttın :D oyuncuyu böylemi çekecen? başarısızsın kabul et o yolu kimler kimler hatmetti :(
Sunucu web taşıma işlemleri başlatılmıştır,gün içerisinde bitirilecektir.Bu süre arasında kesintiler olabilir.

* Makina port ayarlamaları yapılmıştır.
En son yapılan güncellemeler ve eklentiler ;

Büyük patron

Moongateden ulaşım eklenmiştir. Alandaki taşlardan bilgi edinebilirsiniz. Yaratık 1 saat yeryüzünde durduktan sonra tekrar gökyüzüne çıkar ve 1 gün gün sonra tekrar iner bu böyle her gün devam eder. Sunucunun en güçlü yaratığı olarak bilinir. Oluştuğu anda ekrana Durum penceresi gelir bu durum penceresi yaratık etrafta gezdiği sürece rastgele açılır. Yaratık belirli aralıklarla etrafına koruma (1,2. seviye yaratık) çağırır. Yaratık ne kadar hayatta kalırsa o kadar çok koruma çağırır. Yani patron yeryüzüne indiği andan itibaren elinizi çabuk tutup etrafına daha fazla koruma çağırmadan önce öldürmelisiniz. Yaratık öldükten sonra yağmalama cesetten yapılmamaktadır. Altınlar etrafa sıçramakta diğer değerli eşyalar ise etrafa sıçrayan 4 adet kasaların içinde bulunmaktadır. Summon (Büyülü varlık) varlıklardan etkilenmemekle birlikte alan büyülerine karşı dirençlidir. Zehiri tedavi edebilir. Yağmalama kasaları içinde değerli eşya olsun, olmasın 120 saniye içinde silinir. Bulunduğu alanın 50 kare etrafı işaretlenemez (marklanamaz).



Yaratık öldükten sonra ;



Alanda bulunan taşlardan bilgi edinebilirsiniz ;



Party Sistemi
Party ile beraber öldürülen yaratıklarda yağmalanan altınlar party grubu üyelerine eşit miktarda otomatik olarak dağıtılır.

Familiar Bracelet
Dostluk, arkadaşlık simgesi bir bilekliktir. Dostluk simgesi olarak göstereceğiniz oyuncunun bilekliği ile eşleştirmeniz sonucu çift tıkladığınızda dostunuz çevrimiçi ise dostunuzun yanına Recall (Kal Ort Por) olabilirsiniz. Bu eşya Kaybolmazdır. Eşleştirme işlemi şu şekilde olmaktadır.
Arkadaşınızda ve sizde bu eşya olmalıdır ve ikinizden birisi bu eşyayı Alışveriş penceresine eklemelidir. Karşıdaki arkadaşın bilekliğine çift tıklayarak alışveriş penceresindeki bilekliği seçerek eşleşme yapılır.
Yere atılan bilekliklerin eşleştirilmesi sıfırlanır. Bilekliği Ekstra Eşta Taşından temin edebilirsiniz.

Spellbook of Protect
Bu eşya sayesinde kendinize uyguladığınız koruma büyülerini kolayca uygulayabilirsiniz. Çeşitli yerlerden edindiğiniz Koruma büyü parşomenlerini bu kitaba ekleyip daha sonra bu kitaba sadece çift tıkladığınızda bu büyüleri otomatik olarak kendinize uygulayabilirsiniz. Kitaba eklenen büyüleri resimde görüntülendiği gibidir. Diğer koruma büyüleri eklenmemektedir. Sadece bu 4 büyü parşomenleştirilmiştir ve sadece bu 4 büyü eklenebilir. Kitapta hangi büyüler ekli ise kitaba çift tıkladığınızda o büyüler uygulanır. Kitabta hangi koruma büyüsünden ne kadar ekli olduğunu görmek için kitaba tek tıklamanız yeterli olacaktır.
Kitabı Ekstra Eşya Taşından 55.000 altın karşılığında boş bir şekilde satın alabilirsiniz
Bu eşyayı sadece Warlock ve Mage classmanı kullanabilir.



Otomatik yedekleme sistemi aktif edilmiştir. Her gün sonunda sunucu tamamen otomatik olarak yedeklenip bu iş için ayrılan, sunucunun barındığı makineden bağımsız bir diskte muhafaza edilmektedir.
İlk hesap alımlarında ilk karaktere verilen altın miktarı 500.000, aynı hesapta açılan diğer karakterlere ise verilen altın miktarı 50.000 altın olarak değiştirilmiştir. Altınlar direkt olarak bankaya aktarılmaktadır.
ulan adam emek vermiş hala laga luga işiniz gücünüz yok mu sizin ya gidin bez falan alın çocuğunuza madem 15 yaşından büyüksünüz.
başarılar dilerim caner, sinan ve ailesi inşallah umduğunuz yerlerde olacaksınız emekleriniz boşa gitmeyecek, tekrar başarılar dilerim...
Tanıtım alanı tamamen güncellenmiştir. Sunucu sürekli güncel tutulduğu için değişiklikler yapılıyor ve buradan takibi zor oluyor bu sebepten ötürü tanıtımlar site üzerinden yapılmıştır.
Tüm platformun bayramını kutlar, şeker tadında bir bayram geçirmenizi dileriz. Iyi bayramlar...

Bayram boyunca (1.gün itibariyle) oyun içinde .Bayram yazarak bayram hediyenizi alabilirsiniz.
Hediyenizi almak için hesabınızın onaylanmış olması, çevrimiçi süresinin en az 2 saat olması ve misafir hesap olmaması gerekir. Bir hesaptan sadece bir kere hediye alabilirsiniz.
Hediyeler : Rastgele binek + 2.000.000 altın
oy 2 ay geçti hala 15i geçememişsiniz. :( tutmamış duaya amin demeye devam :D



Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.