Merhabalar...

Herkese Hayırlı Bayramlar....

Nebula ve Pyramid sunucularında var olupta diğer sunucularda olmayan ne acaba bana birisi bunun anlata bilirmi çünkü ben bu işin iinden çıkamıyorum birkaç örnek vermek gerekirse acaba şunlr olabilirmi diye düşünmeye başladım aslında mesela X sunucusunun stafları playera köpek çekmesimi yoksa burunlarının havalarda olmasımı yoksa oyuncuyu banka matik gibi görmesimi anlamadım  gitti yoksa bizim oyuncular itilip kalmkılmaya aşşalanmaya yada ne bilim umur sanmamayamı alışkın yoksa değişik bir bağımlılıkmı var bu sunucularda yoksa bizdemi diyecem amma işte şimdi adama anlatyorsun bak şöyle şöyle bir sunucu nvar gel oynayalım yada takılalım diyosun adam yook yaaa şimdi orassı sarma neden diyosun ya N ve P var orada oynayalım olum ne var lan bu sunucularda size büyümü yaptılar süpliminal mesajlarmı var anlamıyorum arkadaş yaw arkadass adam oyunun başında saatlerce küfür ediyor la kapat gel şurada oynuyalım diyosun yok diyor anlamadım gitti yaww arkadaş artık şey düşünmeye başladım bu sunucu sahiplerinin elinde ya video kasetleri var o yüzden bırakamıyor yadaaa başka bişey var arkadaş aklıma başka bişey gelmiyor çünkü bunun başka bir açıklaması yok adam çöp denecek şekilde sunucularda takılıyor misss gibi kendine münasır pırlanta gibi sunucu tasarlayan kişi yada kişilere yaklaşmıyor acaba çok saygılı yada dinleyen önemseyen kişiler olduğu içinmi diye düşünüyorum yada page atığında günler sora ne var der gibi dönüş sağlamadıkları içinmi yada sizi gerçekten görmediklerimi için bi türl anlayamadım yaaa uzun lafın kısası çok fazla izahad haddinden fazla kabahat doğurduğundanmı kaynaklı anlamadım ama bir sunucu açında oynayalım demekten başka birşey gelmiyor aklıma Saygılar...

//lucretius
başlığı daha anlaşılır hale getirdim.



Bu konu Lucretius tarafından düzenlendi(2024-04-13 17:32, 2 hafta önce)

Devamlılık, istikrar, isim güvencesi. 

Bunlar oyuncular üzerinde bir güven oluşturmaya yeten şeyler. Her sunucunun kendince eksikleri veya farklılıkları vardır. Şuanda isim olarak verdiğiniz iki sunucu türkiye ultima online camiası için çınar sayılacak sunucular. Birisi güncelliği takip ederek kendi kitlesini oluştururken diğeri sadece isminin verdiği avantajla gittiği yere kadar gideriz düşüncesinde.

Bunların yanında kaliteli bir sunucu açılmadığı için oyuncular da dönüp dolaşıp bu iki sunucuda oynamaya alışık. Burada garipsenecek birşey yok. Kitlelere hitap edemeyen, aslında oyuncu olan kişiler sunucu açma hevesiyle kalkıp sunucu açarsa tabiki bu iki büyük isim karşısında başarılı olamazlar. Bunlar gibi senelerdir açık olan ama hiç kitlesi olmayan sunucularda var. Bunlar da tamamen yönetim başarısızlığından kaynaklı kitle toplayamayan sunucular.

Oyuncular kendi tarzlarına göre kendi stillerine uyan sunucularda oynamayı seçmekte özgür. Sizde arkadaşlarınızı oynamak istediğiniz sunuculara davet etmek yerine o sunucuda oynayan kişilerden dost, rakip edinerek o sunucunun kendi kitlesini oluşturmasını sağlayabilirsiniz.

Bizler bu oyunla büyüyen,  yaşlanan ve ölen kitle olacağız muhtemelen. Elimizden geldiğince biz destek vermeye çalışıyoruz. Oyuncu kitleside oyunu yaşatmak için elinden geleni kendi usulüne göre yapacak artık :)

 

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.