Silindi
Age OF Empires - Download

Boyut : 23.64 Mb
Dil : İngilizce
Platform : Windows
Üretici Firma : Microsoft Games

Tanıtım : 1997 yılı sonunda Yılın ödülünü kazanan 2. sürümü ve Gold Edition çıkmış durumda.M.Ö yü geçen oyunun senaryosu çok gerçekçi olarak hazırlanmış.Hayvanları öldürüp barakalara taşıma, odun kesme sadece birkaçı.Aynı zaman da oyun içerisinde çeşitli milletler ile savaşabiliyorsunuz.Bu milletlerin arasında türklerde var.Eğer oyun üzerinde bilgi sahibi olmak istiyorsanız demo da bunu yapabilirsiniz.


Age OF Empires - Rise OF Home - Download

Boyut : 20.73 Mb
Dil : İngilizce
Platform : Windows
Üretici Firma : Microsoft Corp.

Tanıtım : Eski çağlarda geçen ve ülkenizi en ince ayrıntısına kadar düzenleyebileceginiz bir strateji oyunu.Odun, taş, altın yiyecek gibi kaynakları toplayarak üniteler ve inşaat yapabiliryorsunuz.Yaptığınız her inşaat ile yeni üniteler çıkıyor ve teknoloji gelişiyor.Bu çıkan ünitelerde diğer ülkere savaş açabiliyorsunuz veya düşman saldırısına koyabiliyorsunuz.Savaş çıkmaması için düşmanınıza vergi ödeyebilir veya vergi alabilirsiniz.

Age OF Mythology - Download

Version : 1.0
Boyut : 337 Mb
Dil : İngilizce
Platform : Windows
Üretici Firma : Microsoft Corp.

Tanıtım : Savaş içerikli strateji oyunlarından hoşlananlar için mükemmel bir oyun.
Age of Empires serisinin tanrılar ve olağanüstü yaratıklar tarafından bezenerek daha da geliştirilmiş bir şekli.Binalar kuruyorsunuz,altın, kaya, ağaç vb. nesneleri ırkınızdaki işçilere yaptırıyorsunuz.Tabiki yalnız değilsiniz diğer ırklarda sizi yalnız bırakmıyor.
kih kih demo :kikirik
saoolllll[img][/img]
Bunların hepsi demomu :kikirik heheh

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.