championların savaşta çok iyi savunma yapması + evlere extra damge veremsi gibi pek hatırlıyamadım hepsini ^^
bn bunu duydum bunu bilirim. Mayans san plumed arcaher basıcan elite eagle warrior yapyıp geliştrcen çunku osellikleri var extra.
Ama kanımca türkleri age of 2 ve conq ta çok kötü yapmışalr saldırı açısından hiç atçılık diye bişeyi bizim bulduumuzu oyuna eklemiolar. en iyi yaptıımız develi askerle scoutun son hali neydi adı unuttum
knightlarımız paladin bile olmuyo 
) Gothlardada barrackta hızlı üretim yapma ve barracks lardan huskarl basma osellii var
ilk 20 dkda savaş bitmişti
Death match yapmıyalım dedim yapalım dediler bitti savaş direk xD ben süre vermem öyle yok 10 dk saldırma fln yok 2 archer bulsam onla bile ameleye zarar verırım :D
ama öyle direk bitirincede zevkli olmuyor bence
. Benim için zevk karşıdakini yenmektir . Fazla ciddiye alırım savaş oyunlarını ondan zevk alıp 3 saat yenilmektense direk yenerim daha iyi
ama olay çıkartmam tabi oyun olduğunu unutmam. bide biz kendımız map yapıp oynarız altın veya relicler ortada olur .. basede çok az altın olur bizim oynumuzda ortaya hükmeden kazanır gibi bişi aynı eski çağ savaşları gibi veya relic kımdeyse relic kacırırlar sonra base dönerdik ama kendi conquest mapleri çok ilginç cok altın fln var ondan oyun sıradan savaşa benziyo ondan kendim yaparım çogu zaman
bide population fazla tutulmasını sevmem ne kadar popu o kadar amele o kadar gereksiz ordu o kadar savunma yerıne o kadar ordu .. gider sif tarla ile marketten odun altın herşeyi alır inidirm içinde bütün özelliklerini geliştirir tek farm ile dönebilir bile
10 dkda 2 ordu cıkarırı paladın ondan zevksiz popu fazla olması az ordu fazla strateji :?
Ama kanımca türkleri age of 2 ve conq ta çok kötü yapmışalr saldırı açısından hiç atçılık diye bişeyi bizim bulduumuzu oyuna eklemiolar.temsili olarak da olsa eklemişler :)türklerde scout cavarly otomatık olarak light cavarly ve hussara dönüsüyor.hunlarda stable daha hızlı calışıyor,paladin çıkarılabiliyor,atlı okcular da daha ucuz üretiliyor,ayrıca kaleden cıkan atlı asker(tarkan) binalara extra damage vuruyor