HABER-1

Platform: Pc | Xbox | PS3 | TBA
Yayıncı: Activision
Yapımcı: Treyarch
Web Adresi: https://www.callofduty.com/
Tür: Aksiyon, FPS (First Person Shooter)

İlgili Yazı
Call of Duty serisi yeni bir devam oyunu ile karşınızda. Bir önceki oyunda (Modern Warfare 2) modern bir çağın savaşını verirken, Black Ops ile yakın tarihe dönüyoruz. Vietnam savaşını konu edineceği kesinlik kazanan oyunun 11 Eylül 2010 tarihinde çıkması bekleniyor. Dış platformlarda oyunun çıkış tarihinin manidar olduğu yönünde yapılan tartışmalar bir kenara bırakılacak olursa Treyarch soluksuz bir eğlenceyi garantiliyor.

Tahminler
Ülkemiz ve dışarda çoğu oyun platformunda, Black Ops'un 8 saatlik bir oynanış süresi olacağı konusunda fikirler beyan edilmekte. Bunun yanı sıra Modern Warfare 2'den alışık olduğumuz birkaç silahın yanı sıra farklı ve gayet geniş bir silah yelpazesinin bizi beklediği belirtilmekte.. Yine bahsedilen bir rivayete göre Black Ops hakkındaki en önemli detayların E3'te açıklanacağı söz edilmiş.

Trailer

Oyun ile ilgili trailer'e (Gametrailers.com kaynaklı) aşağıdan ulaşabilirsiniz.

https://www.gametrailers.com/video/debut-trailer-call-of/100352



HABER-2

Call of Duty serisi ile tanıdığımız ve bizlere Call of Duty-1,2,4 ve MW2'yi kazandıran İnfinity Ward ile Activision'un yolları ayrıldı... Activision'un İnfinity Ward'ın en önemli iki ismini işten kovmasıyla başlayan çözülmeyi İnfinity Wardın diğer çalışanların istifaları arttırdı. Fiilen bittiği gözlenen İnfinity Ward, Activision'dan ayrılarak Respawm adlı yeni bir çatı altında EA Games ile anlaştı... Call of Duty isim hakkının Treyarch'a kaldığı açıklandı. Respawm adı altında EA Games ile anlaşan eski İnfinity Ward ekibi hakkında nette kuşların yuvaya döndüğü yönünde açılamalar bulunmakta... Oyun dünyasındaki Ağırlı ile EA Games'in, Tasarı ve oyuncu ruhunu bilmesiyle İnfinity Ward (ESKİ), (Yeni Respawm şirketi)'ın Call of Duty'den bile daha güzel bir FPS oyunu yapacağı açıklandı.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.