Master
59.2997
Çoğu oyun platformunda yayınlanan ve kısa sürede popüler olan bu videoyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Modern Warfare 2'yi Multiplayer olarak oynayan bir grubun arasındaki çatışmada, ayarlanması ihtimalinin gerçekten zor olduğu bir olayı gerçekleştirmişler. :)

https://www.youtube.com/watch?v=cudCajMNRM0&feature=player_embedded
Expert
34.0001
gerçekten inanılmaz, ben şu cod u online oynuyamıyorum ya, çevre o kadar detaylı ki mermilerin nerden geldiğini anlıyana kadar ölüyorum.
Sanırım başlangıc yerini ezberlemiş birazda şans :D
fena. ya çok şanslı yada çok iyi bi ekip çalışması yapmışlar
Başlangıç yerleri sabit değil başlangıç yeri ihtimali düşün cod'un son sürümü olan bu warfare cidden zor ama çok zevkli ilk multiplayer olarak oynadığımda tek bilmeyen bendim ve hiç bir şekilde arkadaşlarımı göremiyordum çok güzel yapmışlar görüntüleri...
:D iyimiş.
Spawmpoint meselesi değil konu zaten in-action bir anda gerçekleşiyor olay. Olayın şans kısmıda var tabi ama dikkatli bakılırsa baya bir teknik olduğuda gerçek. Şöyleki Marine ateş ettiğinde o an için tarayıca çıkıyor dikkat edin sol üst kısma. Hemen orda iki ev aralığı var burada diğer kısımdan yani soldan geçemicek çünkü ilk atış oradan geliyor adama haliyle sağ tarafa kaçması lazım. Adamımızda bunu biliyor ve Marine'in koşu yoluna doğru bıçağı sallıyor ve kaçınılmaz son. Gerçektende güzel..
cod kaç bu bende bi takılam ara sıra
Master
59.2997
Call of Duty 6 olarak geçiyor yanılmıyorsam. Modern Warfare 2 diye arat rahatça bulursun.
buda değişik bişey ama diğeri daha gerçekçi

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.