arkadaşlar foruma yeni üye oldum. yanlış yere konu açmadım umarım. ben ve arkadaşım yeni bilgisayar aldık. ikimizde başka şehirde oturuyoruz. internet üzerinden counter strike oynamak istiyoruz teke tek bunun için ne yapmalıyız. ama ikimizin bilgisayarındada counter le ilgili hiç bi şey yok. yani sıfırdan kurup oynamak istiyoruz. daha önce internet kafeden oynuyorduk fakat evden nasıl oynarız onu bilmiyoruz. bi kaç yere baktım pek birşey anlamadım. hamachi kurulumunu yazmışlar ama oyuna nasıl gireriz, bilgisayara counter oyun kurulacakmı iki tarafta oyun kuracakmı? ilk başta oyunmu yüklicez? sonra arkadaşım beni yada ben arkadaşımı nasıl bulucam oynamak için? teke tek oynamak için servermi açacaz? açacaksak nasıl olacak bu? yani detaylar üzerinde durmamışlar. biz internet kafede counter oyun ikonuna tıklayıp cs oyna ondan sonra server seçip oynuyorduk. tam olarak ne yapılması gerektiğini anlatan biri olursa sevinirim.

Bu konu carizmaix tarafından düzenlendi(2009-08-26 21:40, 14 yıl önce)
İlk öncelikle 2'nizin ortak bir cs versiyonu bulup indirmeniz lazım. Bunun için şu adrese tıklayarak, oradan cs 1.6 v7 full adlı dosyayı indirmenizi isterim. İndirdikten sonra sxe indirip bilgisayarlarınıza kurun. Sonra u-s'de cs sunucuları yer alıyor. Oradan bir sunucu seçin ve 2'nizde consolu açarak (connect ip adresi) şeklinde yazın ve bağlanın. Umarım açıklayıcı olabilmişimdir. Bende pek cs'den anlamam ama böyle yapıyorum. Umarım yardımım dokunmuştur.
ya anlandımda. ikimixde consolu açıp ıp adresinden nasıl bağlanıcaz. ıp filanmı yazıcaz. konsola kendi ıpmi yazıcaz eğer öyle olursa arkadaşımı bulmam olanaksız olur. consolu açıp arkadaşımın ıp adresinimi yazıcam. tam anlamadım. ve sunucu bulduktan sonra nasıl 2 kişi oynarız yani başka birinin girmemesi için sunucuya şifre koyabilirmiyiz. yada yeni sunucu açabilirmiyiz. inan tam anlamadım. şu an tamamen yabancı kaldım konuya oyunu kurdan sonraki tek kelimeyi anlamış değilim
Kendi ip'lerinizle baglanabilmeniz icin static ip almis olmaniz gerek.. Saniyorum dinamik ip kullaniyorsunuz buna gore ikiniz de hamachi programini kurup onun verdigi ip ile baglanabilirsiniz..
Consola bağlanabilmek için verilen ip'yi '' connect(bosluk)(verilen ip) olarak yazın.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.