sabahta aynı mesajı atım ama ilgilenen yok..
meraba herkeze selamlar saygılar ben forumlara daha önce hiç girmedim ilk defa giriyorum.. bu siteyi bi arkadas tavsiye etti üye oldum. güsel bi yer tabi anlarsam dahda sevinirim benim sorunum kardeşim dün bi siteden cs 1.6 indrmiş masa üstüne steam die bişey geldi yükledik ama oyun cıkmadı sanki internet sayfasına benzer yesil arka planlı steam sayfası cıktı anlamadık gitti anlıyan biri msn adresimi ekleyebilirmi ve msn verme ysakmı? inanın forumlarda ilk sitem bişi anlamıyorum mazur görün allaha emanetsiniz beni cs 1.6 dan anlıyan biri eklerse sevinirim...
[email protected]
Bak arkadaşım sabah bu konuyu yazdıysan ve ilgilenen olmadı diyorsan bu seferde ilgilenen oolmyacaktır...

Ayrıca Forum kurallarını oku madem yeni üyeysen.. -ki forum kurallarını ihlal ediyorsun...
tmm kızma kardeşim özür dileriz yeniyim dedim bana burayı tavsiye ettiler ebnde geldim yardımvı olunur diye saolun teskler yinede ilgin için
Konuya mesaj yazıyorsun halen.. Bence kuralları oku..!
---Her üyeye aynı saygıyı gösteriniz. Unutmayın ki her üye aynı oranda tecrübeli ve bilgili değildir, bu yüzden de daha fazla hoşgörüye ve yardıma ihtiyaçları olabilir.
ben yönetime mesajımı atıtmm.. Arkadaslar konuma yardımcı olacak biri varmı acaba??
- Bir konuda yardım isterken, başlıklarınızın açıklayıcı olmasına dikkat ediniz. Böylelikle başlığınıza girmeden konu anlaşılır ve böylelikle yardım edemeyecekler, başlığınızı boş yere okumaz. Emin olunuz ki, saygılı ve güzel bir üslup ile yazılmış bir başlık çok daha fazla ilgi görecektir.

- Bir başlığı cevabı gelir umuduyla iki kez açmayınız. Bekleyin, elbette birisi sorunuzu cevaplayacaktır.

Bunlarıda okumuşsun belli... Ayrıca ben sana saygısızlık etmedim...
Master
59.2997
1) Konuyu bambaşka yerlere çekmişsiniz.
2) Kural ihlali var,

Lucretius:
- Açılan başlıkların isimlerde konuyla ilgili giriniz. " lütfen yardım edin" " çok acil bakın lütfen" gibi başlıklar birden yok olduğunu görürseniz , burdaki kuralları okuduğunuzun yararını görüceksiniz.

Başlık açmadan önce kuralları iyice okumanız rica olunur.

Kilit.
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.