Merhaba US,

CS 1.6 versiyonunu online oynamaya çalışıp, SXE dosyasını yeni indirenlerde sanırım bu sorun herkezde oluyor. Arkadaşlar SXE Inejcted'ı açıyorum, CS 1.6'ya giriyorum. Oyundan masaüstüne atıp karşıma şu metin dosyasını çıkarıyor.



Arkadaşıma sorduğumda oda bana bu sorunun SXE'yi yeni indirenlerde olduğunu ve bilgisi olmadığını söyledi, kendi SXE dosyasını bana attı. Onu yüklediğimde sorun yine aynıydı. SXE'yi silip baştan yükledim ve yine aynı durum.

O halde arkadaşlar bu durum CS 1.6 için geçici midir ?

Bu konu hakkında bilgi ve birikimi olan arkadaşlar bana ne önerebilirler ?
Bot paketi sende yüklü olabilir mi ? Bu sorun ondan kaynaklanabilir. hl.exe dosyanı temiz bir tane bulup değiştirirsen sorun kalmaz.

Bot paketi yüklü değilse Counter 1.6 yı oyunyoneticisi.com dan indir ve kur böyle bir sorun yaşamazsın.
Lotherin : Bot paketi sende yüklü olabilir mi ? Bu sorun ondan kaynaklanabilir. hl.exe dosyanı temiz bir tane bulup değiştirirsen sorun kalmaz.

Bot paketi yüklü değilse Counter 1.6 yı oyunyoneticisi.com dan indir ve kur böyle bir sorun yaşamazsın.

Merhaba Lotherin,

Bot paketi yüklü değil. CS 1.6'yı dediğin siteden indiriceğim, indirdikten sonra durum ne şekilde gider konuşuruz.
Umarım düzelmiştir , sorun kalacağını sanmıyorum .
Lotherin söylediğin siteden CS 1.6'nın patch dosyasını indirdim ve ardından aynı siteden SXE'yi indirdim. Sıra sıra kurdum ve sorun kalmadı. Adres için teşekkür ederim. Sorunu olan arkadaşlar gerçekten o siteden yararlanabilirler, faydalı bir yer.
sxe nın 7.6 surumunu kullanıyorsunuz update edemıyorsanız programekle/kaldır dan kaldırıp 7.7 sxe surumunu yukleyınız sımdıkı sunucular 7.7 sxe tabanlıdır.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.