Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Benim uzun zamandır düşündüğüm birşey vardı ve sonunda bunu yapan biri çıkmış. Belki eski birşeydir ama ben yeni keşfettim ve paylaşmak istedim. Biliyorsunuz ki ülkemizde her nekadar 8mbit internet kullanan olsada oturduğu bölgenin bağlantı hatlarından dolayı verimli hıza ulaşamıyor. Bu durum bazen online oyunlarda çok sıkıntı çekmemize neden oluyor. Bunlardan bir tanesi hiç şüphesiz counter-strike oyunudur. Daha iyi bir oyun için bağlantımıza göre rate ayarı yapmamı gerekiyor ancak nasıl hesaplanır nasıl ayarlanır bir çoğumuz bilmiyor. Artık bu derdinize bir çare var.. Aşağıda vermiş olduğum adrese giderek öncelikle bir speedtest yapınız, daha sonra testin sonucuna göre değerlerinizi bu adrese giriniz, hesapla dedikten bir kaç saniye sonra size gerekli rate ayarlarınızı verecektir.

Rate Hesapla

Yeni ayarlarınızla iyi oyunlar dilerim ;)
benim ayarlarım böyle çıktı normalde rate 25000 kullanıyodum. ;)
rate 10963;cl_cmdrate 81;cl_updaterate 83;ex_interp 0.05
Oturduğun bölge'ye göre demek ki bağlantı hızın uyuşmuyor bu yüzden normalin altında çıkmış. Ancak bu değerler senin biraz daha iyi oynamanı sağlayabilir.
rate 25000 cl_cmdrate 101 cl_updaterate 101 kullanıyorum gelene geçene sallıyorum sorun yok MGA'da oynuyosam hele karşımdakinin pek şansı olmuyo :D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.