iyiakşamlar arkadaşlar cs yi biz 1999 da oynamaya basladık o sıra üniversitede idim biz cografyacılar matematikcilerle maç yapardık şimdi yeniden baslayalım dedik ama o kadar karışmışki isler steeemler yamalar versiyonlar kafam allak bullak oldu bi çok forum okudum ama nafile online oynamak istiyorum basit bi sekilde anlatacak olan yokmu bu işi 0 dan şimdiden ilginize teşekkürler .
biraz arastırsan acklama cok var
sorunda o zaten bi ton sitede bi ton acıklama var hepside farklı tellerden calıyor :) artı acıklamalardan cok her topikte bi ton da anlamayan soran hatta mail adresini veren arkadas var
Oynamak istediğin versionu söyle .. Örn:(v.1.5 ) , (v.1.6) 1.5 Cs 1.5 dir 1.6 cs 1.6 dır..
Evet Arkadaşım ilk önce Sxe Injected Adlı programı indiriyoruz. İndirmek İçin alttaki linkten yararlanabılırız

https://www.sxe-injected.com/download/sXeInjectedClient4.5Fix3.0.rar
bu linki verdim çünkü bu sxenin gerçek sitesi..

Indirdikten sonra programı kuruyoruz , Counter'a giriyoruz ve girdikmi 1.5 ise En yukarıda Console Yazar ,
1.6 ise Find server veyahut Server List gibi birşey yazar orayada girdikmi

Örn: connect 62.68.202.200 gibi bir server yazarsın ve o servere girersin.. olay bu kadar ama cs 1.6 ise Arama motorlarında cs 1.6 ip leri die aratırsın o bulduğunu yazarsın ama herzaman connect eklemeyi unutma... Umarım yardımı olmuştur olmadıysa sorunu yaz yardımcı olayım..


Arkadaşlar reklamlar için özür dilerim. Yardım amaçlı
Kafanizi kari$tirmayin hiç isterseniz..
İlkolarak CS- 1.6 v7 edinin(buradan), yakla$ik olarak 270mb kusur dosya indirdikten sonra, CS- 1.6 .v22 patchini indiriyoruz (buradan).

İndirdiğimiz 272mb'lik CS-1.6(cs16v7.exe) dosyasini çali$tirip Counter-Strike'imizi yukluyoruz, daha sonra ise, CS-16 v22 Patch imizi CS klasorunun oldugu dizene entegre ediyoruz hem netten hemde LAN üzerinden oyun oyanayabiliyoruz boylece, iyi oyunlar..

Bu konu 05 tarafından düzenlendi(2008-02-04 04:11, 16 yıl önce)
internetten nasıl oynanıldığını sormuş , nasıl yüklendiğini değil :)
Tamamda 1999 yilinda 1.6 surumu yoktu biliyorsunuz arkada$imizada $u an netten oynanabilicek en uygun CS surumu olan 1.6 kurulumunu anlatmamin sebebide bu (:
bu bilgileri denemeye hemen baslıyayım tesekkür ederim ilginize . biz delta force zamamnından kalma miladı gecmiş düz oyuncularızz o yuzden biraz zor anlıyoruz sanırım herkese ilgisinden dolayı tesekkür ederim eger bi sorun olursa tekrar rahatsız ederim sizleri:)
Elimizden geldiğice yardım ediceğimizden emin olabilirsin umarım sorununu çözer..
Arkadasım sxe ve bu Sayfada verdıgın lınkler kırık ...

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.