Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Birkaç gün önce dizüstü bilgisayarıma format attıktan sonra sistemime Counter Strike 1.5 yükledim. Oyuna girmeyi denediğim de ise "STEAM VFS failed to initialize" adında bir hata alıyorum ve program sonlandırılıyor. Bu hususun çözümü hakkında bilgi sahibi olan ve yardımcı olabilecek kişi ya da kişiler varsa müteşekkir olurum.

Sistem Bilgileri
P7400 İşlemci
4 GB Ram
Nvidia 220M Ekran Kartı
Windows 7 İşletim Sistemi
cs 1.5 ve steam ? beraber çalışan yazılımlar değiller ki. acaba bir steam sunucusuna girmeye çalışmış olabilirmisin?
Yoo, hayır. Oyuna giriş dahi yapamıyorum. Kısayol simgesine tıkladığımda direkt olarak bu hatayı alıyorum ve sonrasında program kapatılıyor.
şimdi şöyle bir bilgi vereyim ben gerçi belki biliyorsundur ama olsun;

Cs 1.5 ve önceki sürümlerde valve won sistemi ile çalışıyordu ve oyun satışlarını, oyunun orjinal olup olmadığını buradan kontrol ettiriyordu. cs 1.6 ile birlikte bütün sistemlerini steam üzerine bağladılar. Yani cs 1.5'in steam ile alakası olmaması gerekiyor. Bence sen ilk önce half-life edin ve üstüne cs 1.5 modunu indir ve öyle dene.

İndirdiğin dosyalarda sorun olduğunu düşünüyorum.
Yaklaşık üç gündür ayrı ayrı yerlerden, farklı farklı Half Life ve CS 1.5 sürümleri indirerek yükledim. Fakat her defasında bu sorunu aldığım için hüsrana uğradım. Yani yaklaşık 4-5 yerden indirdiğim dosyaların hepsinin hatalı olmasının imkansız olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca sistemime yeni format attığım için bu yöndende bir sorun olabileceğini sanmıyorum.
hatada steam vfs sistemi hazırlanırken hata oluştuğunu söylüyor. ekran görüntüsü koyarmısın?
Sanırım kafayı yemek üzereyim..
Ekran görüntüsü koymak üzere şimdi tekrardan oyuna girmeye çalıştım. Fakat bu seferde simgeye tıkladıktan sonra Windows 7 normal bir biçimde görünümü "Basic" olarak değiştiriyor, buraya kadar bir problem yok. Görünüm değiştikten sonra hiç birşey olmadan görünüm tekrar normal halini alıyor ve oyuna girmiyor..
indirdiklerini başka bir makinada uygulama şansın varmı ? varsa orada denersen daha çabuk sonuca ulaşabiliriz.
Evet masaüstü bilgisayarımda aynı dosyalar ile kurulum yaparak deneme fırsatı buldum ve sonuç olarak normal bir şekilde Counter Strike 1.5'e girebildiğimi gördüm. Henüz yeni format attığım dizüstü bilgisayarımda ise neden bu problemle karşı karşıyayım hala daha belirsizliğini koruyor bu durum. :/
Formattan önce oynayabiliyor muydun CS 1.5'i ?

Eğer oynayabiliyorduysan, driverlarına bak.
Formattan önce gayet düzgün bir biçimde oynayabiliyordum. Format attıktan sonra driverlarımın ve geriye kalan herşeyimin aynı olduğuna eminim..
Steam 1.6 Ya Uyumludur Steam Üyelikli Ve Ücretlidir.

1.5 İn Üstüne Steam Yüklemiş olabilrsn.
Bilgisayara steam ile ilgili hiçbirşey kurmadığıma eminim. Yani araştırmalarımda bu yönde emin olmamı güçlendiriyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.