ben gırmek ıstedıgımde bole bır yazı cıkıo Kicked :"You have no entry to the server..." daha onca hıc olmamıstı admin oldugumda oyunda bı adımı admınlık adımla deıştirdim hemen oldu admınlık?
ancak şimdi de birden bire böle demeye başladı ? bilen warmi acaba?
servere giriş yapamıyorsun yada servere giriş yapmadın diyor sanırım :S
Heheh banlanmışsın...Giremesmişsin...:D
hayır banlanmamıs sadece sunucu full
31
İstanbul Ümraniye
, Türkiye
164.70
1484
0
Bunun Türkçesi (Tekmelenen : "Senin, servisçiye hiçbir girişin yok...")
* Bu çeviriler bir bilgisayar tarafından yapılır. Hata ve yanlışlar olabilir. Lütfen önemli çevirilerinizi bir tercümana yaptırınız. bir siteden cervirdim !!
Tam olarak çevireyim hemen anlıyacağınız dilde:
Kicklendin: Servera giriş izniniz yok!
Bu da şu manaya geliyor: Ulan hıyar herif kaç defa dedim ben sana hacki kapat diye eşşolusu. Al işte kapatmadın banlamak zorunda kaldım seni. Şimdi ne poh yicen? =/
34
İstanbul - Maltepe
, ---
178.10
548
0
Atıldın : Sunucuya girisin bulunmamaktadır.
Kick = Mecazi olarak kullanılır bir topluluk tarafından tekmelenip aşşağıya atılmışsın gibi kullanılır.
Server = Sunucu. Sağlayıcı
Bir yetkili tarafından sunucudan uzaklaştırılmışsın.
bu yazdıqlarınızla hıc bır alaqası yok o cfg nize fazla setinfo girmissinizdir weya sizin isminizde admın wardır ondan der (Tekmelenen : "Senin, servisçiye hiçbir girişin yok...") bu tam cevırı qzl oturmus yani cfg ile panel cakısıo we snn admın olup yanlıs gırdıgını soyluyoR
34
Istanbul/Maltepe
, Cuba
0.00
233
0
lol eski accountumu gördüm
peki öyle diyonuz biri tarafından uzaklaştırılmışssınız diyonuz ama bende adminlik şifremi yazınca çıktı o şey yazmayınca servere giriyor ne iş o zmn
33
İstanbul
, Türkiye
264.58
2035
27
Adminlik bilgilerinde şifreni kontrol et veya adminlik aldığın sunucunun paneline giriş izni olan birine şifreni teyit ettir.
Adminlik şifreni yanlış kodlamışsın setinfo _pw şifren şeklinde kodla.