Arkadaşlar daha önce hiç böyle bir sorun yaşamadım bugün ultimate 2008 windows xp kurdum bilgisayarıma sürücüleri yükledim sonra cs sxe flaan derken oyuna girdim ve mouse klavye takılma yapıyor.Yani mesela öne doğru giderken elimi çeksemde hala gitmeye devam ediyoru bi müddet sonra duruyor nedenini anlamadım daha önce böyle bir sorun yaşayan arkadaş varsa veya önerileri olanlar varsa çok iyi olur.
mouse ile klavye bozulmuştur dicemde ilginç.tuşlar içeri göçüyordur.
Spawnsas : mouse ile klavye bozulmuştur dicemde ilginç.tuşlar içeri göçüyordur.

sölediklerinle hiç bir ilgisi yok mouse klavye bozuk olsa windows da aynı sorunu yapar sadece cs de bu durum böyle
arkadasım bendede aynı hata var cs serverleriyle alaklaı galiba bide sendeki klavye kablosuz ?
benim klavye kablolu arkadaşın dediği gibi aynı sorun bendede var sadece cs de oyun esnasında klavye donuyor mesela w bastığımda parmağımı çeksemde hala ilerliyor sonra dıttt die bi ses geliyor bazen düzeliyor sonra gene oluyor 3 sendir oynuyorum online ilk kez böle bi sorun oldu ve3-4 gündür var bu sorun yardımcı olursanız sevinirim iii günler
işlemciniz çift çekirdek amd mi ?
Windows Professional kurdum bende bugün ancak Counter Strike ile Sxe aynı anda çalıştırmaya çalışınca donuyor. Ama teker teker çalıştırınca bir problem yok derken diğerini örneğin cs'yi ilk açtığımızda sxe'yi açmaya çalışırken donuyor veya sxe'yi ilk önce açtığımda sonra cs'ye girdiğimde yine donuyor. Açılmama gibi bir durum söz konusu değil yani.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.