Nimloth-Gaming Clan Alımları Başladı

Merhaba,

Bildiğiniz gibi bundan kısa bir süre önce UO:Nimloth adı altında sunucu açmıştık. Sunucumuzu o zamanlar geliştirmek ve Nimloth adını farklı alanlarda saygınlaştırmak için bir çok çalışmamız oldu. Bu çalışmalarımızdan bir tanesi o zamanlar kurduğumuz CS:Nimloth yani Counter-Strike Clan'ı olmuştur. Clan'ımız o zamandan bu zaman'a gerçekten belli bir miktarda yol kat etti. Birçok clan tarafından artık tanınmaya ve saygı duyulmaya başlandı. Bu çalışma'da Nimloth-Gaming, kendini Ultima'dan tamamen soyutlayarak bambaşka insanlardan oluştu.

Nimloth adı altında oluşturduğumuz bu platformda bizlere katılmak, çeşitli maç ve müsabakalarda yer almak ve clan'ımızın diğer oyuncuları gibi seviyeli ve profesyonel oyun anlayışını gösterip yaymak isteyen arkadaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Clan'ımız 5+2 olmak üzere 7 kişiden oluşuyor ve bu sayı bizler için yeterli bir sayı. Ancak yaz dönemi ve başka nedenlerden dolayı online olabilen arkadaşlarımız çok az düzeyde.Bu nedenle şuan çoğu zaman online olan ben ve Trendkill'e ilaveten 3 başka arkadaşıda aramıza alarak aktif olarak maçlarda boy göstermek istiyoruz.

Bize katılmak isteyen arkadaşlar için şartlarımız;
- 18 yaş ve üstünde olmaları,
- Günde 2 saat civarı online olmaları,
- Akşam saatlerinde yaklaşık yarım saat sürecek olan maçlarda yer almaları,
- Forumda mümkün oldukça aktif olarak paylaşımda bulunmaları,
- Ve en önemlisi bize muhabbet edebileceğimiz birer arkadaş olmalarıdır.

İlgilenen arkadaşlar public sunucumuzda gözlemlendikten ve şartları kabul ettikten sonra bize katılabilirler. Soru ve düşünceleriniz için online destek bölümünden veya msn adreslerimizden bizlere ulaşabilirsiniz.

Genel Bilgiler

Web Sitesi
İletişim adresleri: [email protected] - [email protected]
Tag: Nimloth | <name>
Kaptanlar: Nimloth | Tymaron* (Ardıl İLGİN) - Nimloth | Trendkill (Mert UĞUR)
Hakkımızda
Takım
Forumlar
Başvuru Yap
bşarılar
Hadi hayırlısı inşallah.
Başarılar.
Teşekkür ederiz arkadaşlar. .
Başarılar
Teşekkür ederiz..
Expert
34.0001
başarılar canım
basarılar

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.