Hesabına erişemeyen eski üyeler Discord üzerinden yardım alabilir.
Banned
-3
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 4,5 yıldır counter-strike oynamıyorum.En son 1.5 çok seri bi şekilde tutuluyordu ne olduda herkez 1.6'ya geçti bunu bilen varsa bana anlatabilirmi verceğiniz bilğiler için teşekkür ederim.İyi forumlar.

konu başlığı içerikle alakalı olarak yeniden düzenlenmiştir

Bu konu Ghlahn tarafından düzenlendi(2012-04-05 23:11, 11 yıl önce)
Neophyte
26.6001
1.6'nın grafik özellikleri daha iyi. Ayrıca en iyi turnuvaların 1.6'da yapıldığını ve yine en iyi oyuncuların 1.6'ya geçtiğini söyleyebilirim.
Bence source daha iyi. Artı Global Offensive çıkacak yakında; https://store.steampowered.com/app/1800/
Master
59.2997
1.6 seçiliyor. çünkü:
- grafikleri daha iyi
- ek silahları var
- silahlar düzenlendi (awp özellikle ak47 gibi kullananlar vardı)
- menüleri daha basit (eskiden konsolla cebelleşmekten millet oyuna giremiyordu)

source daha da iyi tabi de türkiyede pek sevilmedi. sevilmemekten çok; fazla özellik istemesi, oyun dinamiklerinin kısıtlanması, daha çok fps single player oyunlarına benzemesi yüzünden pek rağbet görmedi. bizim gençler basitlik sever. source fazla karmaşık geliyor insanlara.

4,5 yıldır oynamıyorsan trajedilerle karşılaşmaya hazır ol. öyle bi ek paketler geldi ki şaşırmamak elde değil. jailbreak kurup milleti düzene sokmaktan keyif alanlar mı dersin, o rampalardan ordan burdan kayanlar (adını unuttum) mı dersin... çocuk oyuncağına çevirdiler güzelim oyunu :)

tabi 1.6 seçilmesinin nedenlerinden biri de o bahsettiğim ek paketler. çoluk çocuğun elinde maskaraya döndüğü için o paketler çok cazip geliyor insanlara. 1.5'te bildiğim kadarıyla onlar yok.

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2012-04-06 12:23, 11 yıl önce)
Slothere : tabi 1.6 seçilmesinin nedenlerinden biri de o bahsettiğim ek paketler. çoluk çocuğun elinde maskaraya döndüğü için o paketler çok cazip geliyor insanlara. 1.5'te bildiğim kadarıyla onlar yok.

o kaymalı olan surf :) ayrıca zombi pluginde var aşırı zevkli bu yaz inan günde 8-9 saat sıkılmadan 1.6oynuyordum
Master
59.2997
zombi modunu bende çok severdim. girdim mi zamanı unutuyordum açıkçası :) en sevdiğim moddu kendileri.
Banned
-3
1.5 daha iyiydi.1.6'yı ben hiç sevemedim bilgileriniz için teşekkürler.
surf, zombie plague, war3ft modları hayvani zevkliydi be. valla özledim ama bu sefer sabır edecem ve yüklemeyecem. nefsimi terbiye ettim sdf
zombi mod sürekli aklımda hep hayalini kuruyorum ama şu lys bitene kadar bende yüklememeye kararlıyım :) yaz gelsin toplu yaparız

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.