BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ ARKADASLAR SIMDI CS 1.5 YUKLEDIM ILK ONCE HAFLIFE KURDUM SONRA HAFLIFE GUNCELLEMESI SONRA 1.5 CS YI KURDUM SONRA TURKCE YAMASINI WE BOT PROGRAMINIDA KURDUM FAKAT SXE ERROR FELAN DIYOR WE BILGISAYARA KURDUGUM ZAMAN NE SİLİYOR NEDE KALDIRIYOR NEDE ACILIYOR NEDEN BI YARDIM EDERMİSİNİZ...!
Eğer Pc'inde virüs programı yoksa hata verir 2 arkadaşımda o yüzden cs oynıyamıyoruz :D her hangi bi virüs programı indir avast HomeEditation'u tavsiye ederim kur temizle pc yi tekrar yükle silinmeyen dosyalarıda Unlockr programıyla sil tekrar kur sorunun hallolcaktır. bide sxe nin son sürümünü indir bi önceki sürümde pc res attırıyordu. kolay gelsin !
:utangac1 Yok Kardeş Öyle Bişey Değil Ya Sen Bilgili Bi İnsana Benziyosun Seninle İrtibata Nasıl Gecebilirim Bu Sitede Msn Yazmak sErbestmi Onuda Bilmiyorum Ama Yazayım Eklersen Noname Sevinirim Yhaw [email protected] Yasaksa Özür Dilerim
başlığın ismini düzeltirmisin?
Serseri_Bozkurt : BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ ARKADASLAR SIMDI CS 1.5 YUKLEDIM ILK ONCE HAFLIFE KURDUM SONRA HAFLIFE GUNCELLEMESI SONRA 1.5 CS YI KURDUM SONRA TURKCE YAMASINI WE BOT PROGRAMINIDA KURDUM FAKAT SXE ERROR FELAN DIYOR WE BILGISAYARA KURDUGUM ZAMAN NE SİLİYOR NEDE KALDIRIYOR NEDE ACILIYOR NEDEN BI YARDIM EDERMİSİNİZ...!

WE BILGISAYARA KURDUGUM ZAMAN NE SİLİYOR NEDE KALDIRIYOR NEDE ACILIYOR NEDEN BI YARDIM EDERMİSİNİZ...

Aynısı Banada Oluyor .. Ama Her Programda Ve Her Oyunda : ) Formatmı aTAYIM NE YAPAYIM :)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.