Merhaba arkadaşlar, bu güne kadar aktif olan en iyi görünümlü ve en kaliteli Ogame Alternatif serverına hepiniz davetlisiniz.

Servis şu anda sürüm olarak release yani tam çalışır durumdadır. %90 Kısmı Türkçe'ye tarafımızca çevrilmiştir, az bir kızı İspanyolca kalmıştır onlarda görüldüğü zamanlarda çevrilmektedir.

Giriş kısmı kendimiz tarafından özenle alınmıi ve düzenlenmiştir. Girildiğinde güzel bir şarkı çalmakta ve butonların üzerine geldiğindede ses çıktığını görebilirsiniz. En orjinal alternatif sunucuya hoş geldiniz.!

Ek olarak girişten sonraki oyun kısmı tasarımlarıda gerçekten çok hoş ve göz alıcıdır. Diğer basit alternatiflerle uğraşıp hem vaktinizi hemde paranızı boşa harcamayın. 1 Ayda kapanan sunuculardan sıkıldıysanız Bu kaliteli aileye sizleride bekliyoruz.

Sunucu Hızı şu an için x4 tir. 15 Gün içerisinde x3 e düşürülecektir.

Böylelikle hem kalitesinden ödün vermeyecek, herkes herşeye sahip olamıyacak hemde eğlencesinde ve zevkli bir şekilde kalıcaktır.

Designum - 3 Kat Hızlı Ogame - Türk Uzay Tarihi Şimdi Başlıyor

Umarım beğenirsiniz.

Normal oGame oyun sisteminden 4 kat daha hızlı olarak çalışmaktadır.

Sürekli olarak destek sistemi sizlerden gelicek talepleri beklemektedir.

Sizleride aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

https://www.designum.net
Başarılar.
Selam,

Dizaynın bi çok dilinde ispanyolcaya benzer şeyler var, onlarin üstünde çalışırsanız gayet hızlı ve güzel bi şekle gelebilir. Birde login oldukdan sonra karsımıza cıkan soldaki menulerı daha okunaklı veya daha göze hitap eden hale getirmeniz daha iyi olabilir onun dışında elinize sağlık güzel olmuş.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.