Grand Theft Auto IV'ün, bilgisayar versiyonu için düzenlenen ilk traileri yayınlandı.


Binbir türlü olaya imza atan ve ebeveynler tarafından pek sevilmeyen ancak serileriyle oyuncuların gönlünü feth etmiş Rockstar Games, bilindiği üzere serinin IV. versiyonunu bilgisayar için çıkarmayacağını duyurmuştu vede öyle yapmıştı. Ancak gelen tepkilere daha fazla dayanamayan Rockstar firması vakit kaybetmeden bilgisayar kullanıcıları için kolları sıvadı. Ve beklenen bilgisayar sürümü'nün ilk trailer versiyonu dün itibarı ile yayına geçti.

https://www.gametrailers.com/player/40886.html Bu adrese tıklayıp, doğum tarihinizi girdikten sonra videoyu izleyebilirsiniz. (Dipnot:18'den büyük bir tarih girin)

Birkaç kaynakta yazdığına göre Rockstar oyunun pc versiyonunun konsollara nazaran daha güzel olacağını iddia etmiş.
ben oyununu aldım oyunu çıktı bile :D fakat açılmıyor ekran kartım yetmiyor S: onboard 256 ekran kartım var
Umarım aldığınız oyun korsan değildir ve umut ediyorumki konsol versiyonudur. Çünkü Rockstars'ın resmi web sayfasında dahi oyunun Aralık 2008 de çıkacağı söylenmekte. Ve bahsi geçen Pc versiyonu traileri 7 Ekim 2008 tarihinde yayınlanmıştır.

Türkçe kaynak:
https://www.trgamer.com/haberler.asp?id=14446
Şu an piyasada gta4 diye gta3 ün üstüne ekler yapılıp sesleri görünleri değiştirip gta4 adı altında çok var bende ilk gördüm şaşırdım ne ara çıktı dedim nette araştırdım 2 yada 3 ünde çıkmış ertesi günü direk korsan allah allah dedim aldım kurdum kurarken bile yabancı bi oyun firmasının reklamları yuklenirken dosyaları bile gta3. dosyalarını atıyor bi girdim gta3 karakterin tipini bile benzetmeye çalışmışlar girişede gta4 in videosunu seslerini koymuşlar pes dedim yani :D şuan diğer oyun forumlarında olan ripli yada full gta4ler gta4 değildir sakın indirmeyin ;)
Sistem gereksinimleri aşırı derecede yüksek. Kuzenim daha dün netten indirdi. Bugün ben de gittim baktım nasıl diye. Grafikleri en düşük seviyeye getirmemize rağmen aşırı derecede kasyıordu oyun. Bir de ekranın sallanması gibi enteresan bir sorun vardı. Sanırım çoğu kişide de bu sorun varmış.
GTA IV çok güzel bir oyun oyunun içinde internet cafeye gidip internete bile girebiliyorsun grafikleri filan çok güzel tavsiye ederim.
Gta 4 aldım,ama çok kasıyor.ekran kartı degiştirmem lazım.Çok güzel oyun gerçektende oynanmıyor =) kasıyor. ve ayrıca new york şehrinin tıpa tıp aynısını yapmıslar. =)
Gerçekten çok güzel oyun yapmışlar.Biraz daha test edip msj yazarım.
Bana Korsanını Satmışlardı,,, Görev Yok Şehir Gta3 Şehri:D

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.