Not:Hmmking tarafından paylaşıldı 50 adet mesaj sayısı olmadığı için konu açamıyor :) U-s Üye adı:Phreak
Merhaba, LoL recorder siz oyunu oynarken kaydeden ve istediğiniz zaman istediğiniz oyunu izleyebileceğiniz bir kayıt programıdır. LoL Recorder fraps, gamecam gibi programlar gibi oyun içi kasmalara sebeb olmaz ve çektiği videoların boyutu oldukça küçüktür. Yaklaşık 40-45dk lık bir oyunun videosu yaklaşık 4-5KB civarındadır

Kurulum;

1.önce https://www.leaguereplays.com adresinden lol replay'i indiriyoruz

2. programı kuruyoruz. kurulum srasında "start with windows" gibi bir seçenek olur, seçmenizi tavsiye ederim, böylece oyuna girmeden açma derdinden kurtulursunuz.

3. program kurduktan sonra settings bölümüne girin, hide in system tray seçili olsun.

4. şimdi program kullanıma hazır. oyuna giriyoruz, program kendiliğinden, hiç bir müdahale gerekmeden oyunu kaydediyor ve 4-5 kb boyutunda belgelerim içindeki LoL Replay klasörüne atıyor(replay'ı izlemek için LoL Replay programından oyunu seçip play'e basıyoruz).

5. kaydettiğimiz bu replay'in formatı programın formatı olan .lrf olduğundan, vide oynatıcılarla oynatamıyoruz, düzenleme yapamıyoruz veya youtube'a uplad edemiyoruz. bu yüzden https://www.fraps.com adresine girip programı indiriyoruz, veya buraya tıklıyoruz.

6. fraps'ı açıyoruz ve ilk olarak bizi ilgilendiren ayarları yapıyoruz;
- folder to save movies in: burası videoların kaydedileceği yer, istediğimiz bir yeri seçiyoruz.
- video capture hotkey: kaydı başlatacak ve durduracak kısayol tuşu.
diğer ayarlara ellememize gerek yok.

7. şimdi fraps açıkken, penta kill aldığımız oyunun replayini açıyoruz. kayda başlamak istediğimiz an f9'a basıyoruz(varsayılan kayıt kısayol tuşu f9), bittiği zaman tekrar f9'a basıyoruz. bu iki f9 arasında en iyi görüntüyü almaya çalışıyoruz tabi, penta kill aldığımız sırada bot lane'deki dr. mundo'ya bakmıyoruz.
not: kaydı erken başlatıp, geç bitirmek daha sonradan videoyu düzenlemeyi gerektirebilir, en uygun zamanda başlatıp bitirmek sizi uğraştan kurtarır.

8. videomuz hazır. fraps için seçtiğimiz kayıt klasörüne kaydetti videomuzu. şimdi sıra youtube'a uplad etmekte. ama o da ne? 30 saniyelik video 2gb mı??? küçültmemiz lazım.

9. movie maker indiriyoruz. windows 7 kullanıcılarında movie maker olmayabilir, ben live movie maker ile sıkıntı yaşadım, movie maker 6.0 kullanıyorum, eğer mevcut değilse 64 bit için buradan, 32 bit için buradan indiriyoruz. kurulum için sık sık next'e basmanız lazım, ekran görüntüsü koymayacağım.


Oyunda Çektiğim Videolar

HmmKing - Ranked Game Jarvan Jungle
Jarvan


HmmKing - Ranked Game Shaco Jungle
Shaco


HmmKing - Ranked Game Malphite Solo
Malphite


Not:Videoları izlemek için lol replay gereklidir





Son atığım resim oyun bittikten sonra izlediğim bir videodur geri ileri veya yavaşlatma buttonlarıda mevcutur , ayrıca tek bir sabit görüntü değil örneğin bot ,mid veya top tarafında olan kişileride görebiliyorsunuz


Evet artık herkes'den bir kaç oyun görüntüsü bekliyorum bu topic altında paylaşılabilir:P
Expert
34.0001
Geri butonu yok yalnız, yanlış olmasın. Önceden bende kullanıyordum da çok ilkel bir program gerçekten ve çok fazla hata veriyor.
Evet geri çekme olayı yok uyku sersemliği sanırım :) zaten lolün ilk açıldığı zamanlarda baya hattalar vardı onuda zaman içersinde düzelteceklerine eminim
HoN da her oyun kayıt altına tutuluyor istenildiği zaman indirilip spectator modunda her detayı ile izlenebiliyor.LoL de böyle bir özellik yok mu?
loldeki özellik lol replay olmadan oyunları kayıt altına almıyor spectator moduda var ama şöyle var, oyunu canlı izliyorsun izleyici olarak

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.