Merhabalar;


Htd - Bilişim olarak güvenli, uygun fiyatlı, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedefleyen şirketimiz hosting, alan adı , vps, vds ve teamspeak sunucuları ile hizmetlerine devam etmektedir.

Mesai saatleri dışında 7/24 Telefon ve ticket desteği ile sorularınız cevaplanacaktır..

Vds Paket 1
512 Mb Ram
30 Gb Hdd
100 Mbit Hat
Türkiye Lokasyon
20 TL / Aylık

Vds Paket 3
1024 Mb Ram
50 Gb Hdd
100 Mbit Hat
Türkiye Lokasyon
40 TL / Aylık

Vps Paket 5
2048 Mb Ram
80 Gb Hdd
100 Mbit Hat
Türkiye Lokasyon
60 TL / Aylık


Diğer paketlerimizide sitemize girerek bakabilirsiniz..

Makine Ozelliklerı
Xeon X3440 İşlemci
4x 2.53 Ghz
Hyper Threading ile 8 çekirdek
3 TB Trafik
100 Mbit Port
Türkiye Radore Konumlu
İşletim sistemi: Freebsd Centos Windows 2003 Windows 2008
Vmware Sanallaştırma kullanılmaktadır

Siteler 10dk içinde teslim edilir. Vdslerde 1-2 saat içinde teslim edilir.

Ödemeler Seçenekleri
Banka havale/eft
Paypal üzerinden kredi kartı
Sans Oyunu Ödemesi ( misli.com )

İletişim Bilgileri
www.htd-bilisim.com
GSM: 0541 847 3466 (7/24 Telefon Destek)
Mail & Msn: [email protected]
Mail & Msn: [email protected]
Yer Sağlayıcı Faliyet Belgesi: 2323
birlikte iş yaptığım bir firma. gayette memnunuz. sunucu açacaklara tavsiye ederim.
Fiyatlar KDV dahil mi ?
^Avatar^ : Fiyatlar KDV dahil mi ?


Evet
JuniorBabtista :
^Avatar^ : Fiyatlar KDV dahil mi ?


Evet

20 lira 512 ramli Vps cidden iyiymiş ozaman. %18'ini muhasebeden düşsek 16 liraya falan geliyor sudan ucuz. Ben bir düşünüyüm web host için alabilirim. Faturayı yolluyorsunuz değil mi adrese ?
Bende kulanmıştım güzel bir hosting şirketi her türlüde yardım ediyorlar
Merhaba;

Yazın başlaması ile yaz kampanyasını sizlere bildirmek isterim.

Yaz kampanyasında VDS + Web Hosting kampanyasının detayları aşağıdadır;

VDS Nedir ?

VDS(Virtual Dedicated Server), sunucunun kullanım tasarrufunun tamamının kullanıcıya ait olduğu bir özel sanal sunucu hizmetidir. Sunucuların her birinin üzerinde, kendine ait donanım bileşenleri ayrı olarak yer almaktadır. Üzerinde birbirinden bağımsız işletim sistemi ve sunucu yazılımları barındırır.

Bir VDS sunucuya tahsis edilen RAM ve İşlemci miktarı, anyı fiziksel sunucuda bulunan diğer VPS veya VDS'ler tarafından paylaşımlı kullanılmaz. Bu özellik VDS suncunun herzaman daha performanslı olmasını sağlar.

Yapılan bölümlemede size ayrılan işlemci, harddisk, ram, hat gibi işlemler sabittir. Kullanılmasa bile sunucu üzerindeki diğer VDS'ler size ayrılan kaynakları kullanamazlar. Biraz daha solid(katı) bir bölümlemedir.

Fiziksel sunucu üzerinde birden fazla özel sanal sunucu olmasının herhangi bir riski yoktur. Sanal sunucular, birbirinden tamamen bağımsız, izole edilmiş ve güvenli bir şekilde yer alırlar.



Kampanya Detayları;

INTEL Quad-Core Xeon İşlemci
1024 Mb Ram
50 GB Hard Disk
500 GB Trafik
100 Mbit Hat ( Türk telekom hattı )
Türkiye Lokasyon ( Radore )
Ücretsiz Kurulum

Fiyat : 40 TL
Stok Adedi : 3
Yer Sağlayıcı Belge Numarası : 2323
Web Sitesi : www.htd-bilisim.com

Not : VDS paketi alan müşterilerimize 500 MB Web Hosting hediye edilecektir. Ödemelerinizi Havale, Misli ya da Kredi Kartı ile Paypal üzerinden güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.
Htd-Bilisim Yaza Giriş...

Arkdaşlar yaz gelmesiyle birlikte hostumuzda altyapı ve genel değişiklik yapılmıştır...

1)
Öncelıkle x3440 yerine yeni sunucumuz gelmiştir..
Özellikleri
intel i7-2600 3.40 Ghz işlemcili yeni sunucumuz gelmiştir..
Radore Alt yapısında barınmaktadır..

2)
Web Sitemiz Yenilenmiştir..
Yeni tasarımımızda müşteriler ozel panel yeri ayrılmıştır.. paypal üzerinden kredi kartıylada sunucu kiralıyabilirsiniz..

3)
Yeni Kampanya başlattıkk
2 gb ram
80 gb hdd
windows 2003(ing,tr) - centos
50 TL

1,5 gb ram
70 gb hdd
windows 2003(ing,tr) - centos
40 TL

1 gb ram
70 gb hdd
windows 2003(ing,tr) - centos
30 TL

Sunucularımız i7 işlemcili radore altyapısındadır..

iletişim: [email protected]
telefon: 0541 847 3466
ysno: 2323

Not: Sitedeki fiyatlar üstte yazdığım fiyatan farklı olabilir siparişi geçince faturayı biz kampanya fiyatına göre ayarlıyoruz..

Bu konu htd-bilisim tarafından düzenlendi(2012-06-27 15:40, 11 yıl önce)
Merhabalar;

Son dönemde ne kadar susarsam susayım. Piyasayı bulandırıp insanların kafalarına karıştıran bir şahsiyet için bu yazıyı yazacağım. İsten istediği gibi yorum yapabilir. Ancak ben bu sektörde kendime yer edinip çalışmaya çalıştıkça üç beş kendini bilmez adamın hakkımda konuşmasının açıklamaları yapma gereği duyuyorum.

Son zamanlarda " HTD-Bilişim hackleniyor", " Scriptler çalınıyor" gibi duyumlar almaktayım. Piyasada daha önce benimle dalaşmış ve Antalya Savcılığında hakkında şikayet olan QND arkadaşım piyasada ileri geri konuşmaktadır. Yaşı ve ergenliğini göz önüne alarak üzerine gitmediğim bu arkadaş artık son noktasına geldi. Ve burada da bir kaç yazı paylaşmak istedim. Eğer hala sunucu açmak isteyen insanlar bu ergen ile iş yapmayı düşünüyorsa mantelitesini az çok ortaya koyarak sizlere bunu kanıtlamaya çalışacağım. Öncelikle Nagaroth davasından başlayalım.

Efe arkadaşımızla konuşurken bir sunucu açalım muhabbeti olmuştu. Bende kendisine makine vereceğimi ve sunucuyu açabileceğimi söyledim. Bana kullanacağı script pack'i yollamasını istedim. Gönderilen script Pack'te Mutlu arkadaşımızın paylaştığı Nagaroth isimli packti. İnsanlara bu packi satıp boş bir iş için para karşılığı iş yapmaya kalktı eline yüzüne bulaştırdı.

Benim sahibi olduğum Olorin sunucusuna girip Screen Shot'lar alıp forum başlığı altında paylaştı. Bende bunu datacenter'dan loglattığım zaman Efe TATAR olduğunu anladık ve bir arkadaşım vasıtası ile kendisine Antalya Savcılığı üzerinden şikayette bulunduk. Aradan biraz zaman geçtiğinde Satış ve Destek MSN'ini kullanan arkadaşımla görüşmeleri elime geçti. Piyasada benim gibi iş yapmaya çalışan firmalarda umarım bu yazılanları okur ve eğer Sunucuları bu arkadaşın IP adresinden saldırı aldıysa onlarda savcılığa başvura bilirler.

İsten arkadaşlara MSN loglarını gönderebilirim.

Üstüne üstlük makinalara giriş yapabilidiğini ve Ayrılan ortağımdan 200$ karşılığında bütün hosting şirketlerinin sunucularını kapatıp benim sunucuma taşıyacağını iddaa eden arkadaşımızın kendini komik duruma düşürmesinden başka birşey değildir.

Bunu açık ve net olarak yazabiliyorum. Eğer böyle birşey yapabiliyorsa ki sadece iddaa edebildiği bir durum HODRİ MEYDAN.

Bu platform altında tanınan insanlar ve yöneticiler birebir beni yüz yüze görmüş insanlardır. Hakkımda kimseye yanlış yorum yapılmasını istemem. Tekrar tekrar söylüyorum. Eğer yapabiliyorsa buyursun yapsın. Ancak bu saatten sonra eğer bir tek IP adresine bile rastlarsam bu sefer tarafımdan avukatlar aracılığı ile bende başvuru yapacağım.

Herkese teşekkürler.

Zippo
Semih Can BAŞOĞLU

Bu konu JuniorBabtista tarafından düzenlendi(2012-08-15 23:02, 11 yıl önce)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.