Bunu u-s de aradım yokdu daha önce

MSnde KOnuşmaların kayıt edildiği biyer varmış systemin içinde herhalde. Kızla Butun konuşmalarımız kayıt edildi abisi okumadan silmemiz lazım.Acaba nerde kayıt ediliyor bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Daha önceki konuşmalarımızı okumuş.Ama bu kayıt işlemi Plus dan veya Kişisel ayarlar>iletiler bölümündende değil bunuda ayrıca açıklıyım dedim.
Belgelerimde mychats log da vardir eski surumse Konu$malarimmi ne oyle bi klasordeydi.
Msn den değil ise bilgisayarda keylogger vardır. bunu da bulmak için ya biraz şans yada biraz uzmanlık gerekir. en pratik yöntemi ctrl+alt+delete tuşlarına basıp çalışan programları analiz edip keylogger var mı tespit etmek varsa o programın kurulu olduğu yere kayıt ediyordur. tabi bazı key loggerlerinde görev yöneticisinde görüntülenmediğini bilmelisiniz.
@atacker

+1
Yoo keyloger değil. Bunu hiçkimse bilmiyomu şimdi? Msn'i açarken ilk konuştuğunuz kişide konuşmayı kapatırken bir soru soruyor size kayıt edilsinmi yoksa edilmesinmi diye. Ona " evet " derseniz [ ki öyle görünüyor ] konusmalarınızı Belgelerime Alınan Dosyaları 'ma kaydeder.
Yok bu o değil mesela hangi msnle girdiysen msnde ne konuşduysan falan kayıt oluyo bilgisayarın içinde biryere yani msn kapatılınca gelen yazıdan dolayı değil o yazıya hayır kaydetmek istemiyorum desek bile biyere kayıt oluyor işde ben o dosyayı soruyorum.

Keyloger de değil bunu bilg. programcısı arkadaşından ogrenmiş ve bizim butun konuşmaları okumuş ama son yazdıklarımızı okumadan kaldırmak istiyorum ondan dolayı burda sormak ihtiyacı duydum..
Bende bir program vardı adını unuttum formatta gitti ağdaki ve o bilgisayardaki kim kime ne yazdı ne zaman yazdı hepsini kaydediyodu ama unuttum adını :(
Hangi msnlerle girilmmiş onu buldum yerel disc içinde documents and setting içinde bi klasor war mesela bilg adın ne ise oyle bi klasor mesela benımkı Buraque diyelim.buraque die bi klasor war onun ıcınde contacs war oraya gırılen msnler kayıt oluyo ama bana konusulan yazılar lazım
@Bengaleren
banada o program lazım işde o program nereye kayıt yapıyo ve ismi

programın kendi klasoru icine kayıt yapıyoduda ismi hakkında hiçbi fikrim yok şuan.
ctrl+alt+delete olmadı başlat / çalıştır MSCONFIG buradna başlangıç ve başlangıçta çalışacak bütün programların listesi önünde.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.