#1
Sunucu Adı: Revolution Uo Shard
Sunucu Adresi: https://www.revolutionuo.net/
Oyun Sisteminin Adı: Tezgahtarlar Kooperatifi

Oyun Sisteminin Açıklaması:

Küresel kriz sonrası satışların düşmesiyle tezgahlar kooperatif kurdu ve ürünlerini artık müşterilerinin ayaklarına kadar getiriyorlar...
Silah ekranında İsim sekmesine aradığınız silahın ismini, ilk büyü (magical) sekmesine aradığınız minumum büyü değerini ikincisine ise maximum değerini girmelisiniz. Hasarda büyü sekmesinde olduğu gibi silahın eskime oranını belirtir bir aralıktır.
Hayvan ekranında özel bir rengi aramak istiyorsanız isim sekmesine Shire (bronze) şeklinde arguman kullanmalısınız.

Listeleme oyuncu tezgahtarlarında bir ürünün fiyatlandırılmasıyla sağlanıyor. Zirhlar menüsünde ürünlerinizin gözükmesini istiyorsanız herhangi bir çanta içine sadece o setin parçalarını (renkli setlere heater shield de eklenebilir) koyduktan sonra fiyatlandırma yapmalısınız. (Sadece renkli set ve deri setler için geçerlidir)
Tezgahtarlar kooperatifi sayesinde evlerinizi satılığa çıkarabiliyor, satılık evleri istediğiniz kriterlerde listeleyebiliyorsunuz.

Tezgahtarlar kooperatifinin görevlileri britain, delucia ve buccaneer's den banka civarlarında bulunmaktadır.
Ekran Görüntüleri:







#2
Sunucu Adı: Pyramid Uo Shard
Sunucu Adresi: https://www.pyramiduo.gen.tr/
Oyun Sisteminin Adı: İstatistik Sistemi

Oyun Sisteminin Açıklaması:

Sistemde mevcut turnuva istatistik [web] sayfasında gösterime girmektedir.Turnuvanın katılım durumu 1/100 kişilik turnuvayı düzenleyen kişi turnuvayı yapam yetkili turnuva adı yapılan turnuva ismi.

Sokak Savaş İstatistik[web]

Buradaki sistemde;
En son kazanan takım [xx takım]
En son ödül alınan para [xxgp]
Kırmızı takım [xx kişi]
Mavi takım [xx kişi]

En Son yapılan turnuva

Bu bölümde yetkilinin nicki,yapılan turnuva türü,tarihi,saati,yapılan turnuva süresi ve kazanan kişiyi göstermektedir.

Duello İstatistiği

Duzenlenen toplam duello sayısını gösterir.Mevcut duello bölümünde alanın uygun olup olmadıgı duellocuları 1. kişi ve 2. kişi olarak göstermektedir.Yine enson yapılan duelloda duellonun tarihi 1. ve 2. kişinin nicklerinı aktarmaktadır.Eğer takım berabere ise kazanan bölümünde berabere olduğunu gösterir.Resimde olduğu gibi..



En çok duelloya katılanlar bölümü;

Duelloya en çok katılanlar 4 bölümde ayrılmaktadır.Katılanlar,kazananlar,kaybedenler,berabere kalanlar şeklinde bölümlendirmektedir.Bu bölümlerde kişinin nicki ve duello sayısı olarak 1.2.3. sıra olarak bölüklere yerleştirmektedir. En son evcilleştirilen binekler ve toplam tame edilmiş binek sayısı;
Bu bölümde sunucuda evcilleştirilen binekleri bu bölüme ayırmaktadır. Evcilleştirilen kişinin adı, toplam tame sayısı,ait olduğu guild,evcilleştirdiği binek,evcilleştirilmiş olan bineğin str'si,dexi,inti ve bölgesi olarak ayırmaktadır.Resimde görüldüğü gibi...



Güncel ticari mal değerlerindeki bölüm ise;

Sunucuda olan ticaret sistemini yine istatistik bölümüne aktarılmış halidir.Yapılan malın adı,malın stock durumu,malın güncel değeri[güncel değerindeki sistem ticaretteki değeri],malın gerçek değeri ve ticaretin hangi şehirler arası yapıldığını göstermesi.. Enson yapılan 10 ticaret bölümü,toplam ticaret sayısı ve toplam ticaret gelir bölümü;

Bu bölümde ticareti yapan kişinin nicki yaptığı ticaretteki malın ismi,ticarette yaptıgı malın sayısı,malın gerçek değeri,malın ticaretteki değeri,ticarete başlantıç bölgesi,ticaretin bitiş bölgelerini göstermektedir.Ayrıca ticaretin toplam süresinide ayrı bir bölümde göstermektedir.Resimde görüldüğü gibi..




En son ölen 10 kişi [ölüm güncesi];

Bu bölümde sunucuda ölen ve öldürenin nickleri web'e aktarılmaktadır.Sistem ölen kişinin nicki,ölenin karması,ölenin ünü,ölenin ölüm sayısı,ölenin killeri gösterilmektedir.Daha sonra öldüren kişinin yani katilin ismi,katilin karması,katilin ünü,katilin killeri,cinayetin yer ve nasil öldüğü resimler halinde bölümlere ayrılmaktadır.Resimde görüldüğü gibi..



Guildlerin web'e aktarılması;

Bu bölümde guildlerin adı,guildin üye sayısı,guild'deki üyelerin yarım uye sayısı,guild master/mistress,guildin kısaltması,guildin tarafı [o/c],guildi yeri,guildin bulunduğu kordinatlar ve guilddeki otomatik üye alımı açık veya kapalı olup olmadığını gösterir.Resimde görüldüğü gibi..



Yine guildler bölümünde guildlerinin ismine tıkladığınızda guildlerin bilgileri karşınıza gelmektedir.Yine guildlerin adı,kısaltması,tarafı,masterı,konumu,bölgesi.asıl üye sayısı,yarım uye sayısı,toplam uyesi,otomatik üye alımı,guild kurulum tarihi,guldin yaşını göstermektedir. Ayrıca Guildin guildin savaşta olduğu guildleride ayrı bir bölümde göstermektedir.Resimde gördüğünüz gibi..



ve en son bölümde guildin listesindeki üyelerin bilgilerini göstermektedir.Bu bölümde üyenin adı,titlesi,guildin titlesi,üyenin karması,fame'i,sahip oldugu kill sayısı,ölüm sayısı ve en son online tarihi ve saati gösterilmektedir.Resimde görüldüğü gibi..



NOT=Sistemde mysql kullanılmamıştır.


#3
Sunucu Adı: Luthien Uo Shard
Sunucu Adresi: https://www.luthien.gen.tr/
Oyun Sisteminin Adı: Pentagram Circle Sistemi

Oyun Sisteminin Açıklaması:

Bu sistem ile birlikte en az 40.0 magery yeteneği olan karakterler dünya üzerindeki Pentagram Circle'lar üzerinde iblis çağırma işlemi yapabilirler.

Bu sistem bir birliktelik gerektirmektedir. Sistemin çalışması şöyledir.

Pentagram Circle üzerindeki 5 köşeye 5 oyuncu bineksiz bir biçimde geçer. Pentagram ortasındaki kurukafa canlanır ve rune alfebesi üzerinden bir takım büyülü sözler söyler. Bütün köşeler 5 saniye içinde sözleri doğru bir biçimde söylemelidir. Yirminci doğru sözde iblis ortaya gelir. ilk 20 saniye yani pentagram silinesiye kadar iblis taş kesilmiş bir halde bekler ve kimseye saldıramaz. Fakat herhangi bir saldırıdan da etkilenmez. Pentagramın yok olması ile koruma büyüleri kalkar ve iblisi çağıran 5 kişi iblisle savaşa başlar. İblis öldürdüğü kişilerin cesetlerini de yok eder, eğer iblis ölürse çok değerli eşyalar çağırıcılarını bekliyor olacaktır. İblis 3 saat içinde öldürülmezse yok olacaktır.

İblise sadece çağırıcıları zarar verebilir, diğer oyuncular iblise zarar veremez ama çağırıcılara zarar verebilirler.
İblisi çağırma esnasında 1 kişinin hatası tüm ekibi etkileyecektir. Bu yüzden çok iyi organize olunması gereklidir. Her yanlış söz için tüm çağırıcılardan 20 hitpoints silinecektir , ve çağırı sırasında ne dışardan bir kişi ne de kendiniz herhangi bir iyileştirici büyüden ya da bandajdan etkilenmeyecektir. Her yanlışta söylenen doğru dua sayısı sıfırlanacaktır. Çemberin bozulması durumunda doğru dua sayısı sıfırlanacaktır.

Sistem hakkındaki video:
https://www.luthien.gen.tr/pentagramcircle.html
Başarılar diyorum, birinci belli.
Lütfen sadece "Başarılar" mesajlarını iletiniz.
Başarılar
Novice
-0.500001
Basarılar

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2008-12-16 19:21, 15 yıl önce)
Başarılar


Jackal Numenor.

Bu konu Slothere tarafından düzenlendi(2008-12-16 20:12, 15 yıl önce)
Master
59.2997
Başarı dilekleri dışında yazılan tüm yazılar silinecektir.
Başarılar
Başarılar .

Elrohim Ex'
Başarılar...
Up
Başarılar
Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.