Öyle bir ihtimal var tabii önemli olan en kısa sürede bu problemleri düzeltmek. Kaç gündür açılmıyor siteniz ? Uzun zamandır. Arkadaşlar en iyiyi seçiyoruz burda bunları konuşmamız kötü birşey değil. Tabiki herkesi en iyi kavramı farkı olabilir eleştiriye açık değilseniz söyleseydiniz keşke. Cidden amacım kalbinizi kırmak değildi. Bir oyuncu olarak kendi görüşümü belirttim...
Arkadaşlara katılıyorum.Rp server adı altında Mondain iyi bir shard.Ama lütfen siteyi en kısa sürede aktiv ediniz hataları düzeltiniz.Rp ye çok büyük katkısı olan böyle bir shardın sitesini en iyi şekilde görmek isteriz.
Yanlış Söylediysem affola ama mondain kapandımı acaba?yoksa sadece sitemi kapandı?
Sodom : Öyle bir ihtimal var tabii önemli olan en kısa sürede bu problemleri düzeltmek. Kaç gündür açılmıyor siteniz ? Uzun zamandır. Arkadaşlar en iyiyi seçiyoruz burda bunları konuşmamız kötü birşey değil. Tabiki herkesi en iyi kavramı farkı olabilir eleştiriye açık değilseniz söyleseydiniz keşke. Cidden amacım kalbinizi kırmak değildi. Bir oyuncu olarak kendi görüşümü belirttim...


Eleştri mantıklıysa elbette açık ama saçma ve boş sözlere eleştri kapıları kapalı.
Nesi mantıksız geldi o halde ???? 2 serverıda beğenmedim diyorum. Bir oyuncu olarak kendi görüşüm. Siteniz açılmıyor diyorum. Yok erathiaydı yok siz açında oynayalım. :) Diğer sunucu yetkililerinden ses çıkmıyor bide sizin cevaplarınıza bir bak kim boş konuşuyomuş. Siteniz bile açılmıyo diyorum yalan mı söylüyorum bak yukarda millet girecek belkide neden açılmıyo diyor...
Bizim server'ımız görünen köy kılavuz istemez cinsi değildi mondain ayrı bir tatdı onu tadabilmek için oynamış olmak gerekir dışardan baktığın sistemler sana hiç birşey ifade etmez eğer sunucuda 1 an bile oynamış olsaydın fikirlerin bu yönde olmazdı.

Leyleğin ömrü laklakla geçer.
Ben nediyorum sen nediyosun :) Sen bırak laklakı bak millet soruyo kapalımı diye ona cevap ver bari :)
Sunucu T2A olarak açılmayı planlıyordu fakat bizimle aynı zamanda işe koyulan www.secondage.gen.tr ile anlaşma sağladık ve bünyemizi onlara kattık fakat sanılmasın ki aynı scriptler ve hesaplar duruyor herşey sıfırdan başlamıştır sadece bu camia'ya 2 tane t2a fazla diyelim :).

Özetle Mondain Kapanmıştır fakat yerine T2A vardır.


Ek Olarak: Sayın Nowanka bizim yaşımız küçük doğrudur ama şu sizin yücelttiğiniz onlarca kişini yapamadığına biz cesaretlendik ve hak ettiğimizi bulduk Znock(Ersin Abi) bize destek çıktı ardından kendisi bir kaza geçirdi o günden beri kendisinden haber alamadık başka bir tanıdığımız murat abim olarak hitap edeyim o desteğini kesmedi bizden ve nick olarak versem anlardınız ne büyük ve iyi insanlar olduğunu o yüzden son 5 yıldır açılan tek adam gibi sunucu için bu tarz yorumlarınız varsa kendinize saklayın.



ve Son olarak evet biz çocuklar yaptık birimiz 15 birimiz 17 yaşında biz türkiyede kimsenin yapamadıgını yaptık rol sunucusu açtık o yoklukta 30 playeri gördük.
Mondain ve Pergamonmu afedersin ama pergamon'un role play ile ne ilişkisi var ?

Mondaininde bir çok hatası vardı.Seçecek olsam geçmişten birşeyler seçerdim bir kaç başarılı örnek var ^^

Oyum boş
Tartışma uzamasın diye post atmıyorum ama birisi mutlaka devam ettiriyor.. Narsiaya bildirdim umarım tartışmayı keser.
Novice
-0.500001
Tamam beyler rahatsiz oluyorsaniz narsia yerine bana bldrseydiniz sildim postlari benim acimdan tartisma bitmistir.
Mondain cok emek vererek ve umutla oynadığım zorunlu bir rp serverı idi. Kapanması benım ıcın cok üzücü oldu ama oynadıgım süre zarfında büyük keyif aldım fakat Mondain'nin bir çok sorunu vardı. Online Staff Sıkıntısı, Belirlenememiş Rp durumu (vampirler-kendini vampir sanan insanlar-elfler)
Büyük bir kaos yaşandı. Neyse Rahmetlinin arkasından konuşmak ayıptır ama Ultimanın özü Mondain'nın belirlediği yoldu. Sırf bu yolu seçmesinden ötürü ödülü kazandığını düşünüyorum!
Teşekkürler Aelin, talihsizliklerin ben de yaşanmasını istemezdim elbet.



Bu konu kilitlenmiş ve yeni mesaj kabul edilmiyor.

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.