Merhabalar,

2004 Yılından beri hizmet eden platformumuz bir çok kullanıcıya ev sahipliği yapmış bulunmakta. Dile kolay tam 12 yılı geride bırakmaya hazırlanırken bir çok olayla karşı karşıya geldik. Yeri geldi birbirimizin dertlerine ortak olduk çözümler bulduk, yeri geldi bir çok arkadaşımız kavgalar etti, tartışma ortamları oluştu. Ancak yaşadığımız her güzel anı gibi her kötü anınında bizlere geri dönüşleri olmuştur, yaşadığımız bunca şey her ailede olan şeyler. Biz ultima-strike ailesi olarak bir arada kalmayı her zaman başardık. Bu yüzden de yeni yıla girerken sizlerin bizlerle yeni bir başlangıç yapmasını istiyoruz.

Bu yüzdende U-S Yönetimi olarak bir karar aldık ve yeni yılda bazı yasaklı olan kullanıcıların yasağını kaldırmaya karar verdik. Ancak bunun için bazı kriterlerimiz var güvenlik açısından.

Yasağı kaldırmanız için yapmanız gerekenler


1-)Yasaklı olan kullanıcı hesabınızla ilgili olarak ardil.duran skype adresi üzerinden benimle doğrudan iletişim kurabilirsiniz. Yasağın kaldırılmasını istediğiniz hesapla ilgili kontroller yapılacaktır.

2-)Yasaklı olan kullanıcı hesabının kayıtlı olduğu mail adresine erişim sağlıyor olabilmeniz gerekmekte. Sizlere göndereceğimiz maillerde bulunan şifreyi kullanarak hesabınızın yasağı kaldırılacaktır.

3-)Şifre eşleşmesi gerçekleştikten sonra hesabınızın yasağı kaldırılacaktır.

Not: Eğer hesabınız bir hack yüzünden suçlu bulunup yasaklandıysa bu hesaplarla ilgili işlem yapılmayacaktır. Kabul edilebilir ve affedilebilir durumlar göz önünde bulundurularak basit ihlallerden suçlu kişilerin yasakları kaldırılacaktır.

Saygılarımla

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.