Tekrar merhaba,
Efenim şimdi, konunun aya gitmekle veya dünyanın yuvarlak olmasıyla bir alakası yok. Sizin bahsettikleriniz insanoğlunun bilim veya mantık yerine daha çok din ile yön aldığı zamanlarda, bilim insanının ortaya attığını yargısız infaz ile reddetme örnekleridir. Burada yer alan konu ise tam tersi; siz inançla açıklanan mantık ötesi durumları tez alıyorsunuz.
Birşey bilim ve mantıkla açıklanabiliyorsa o şey doğa üstü değildir. Sizin video linkleriyle "AÇIKLA" dediğiniz örnekleri benim size sunacağım şartlar altında tekrar edebilirseniz ben sizi peygamber belleyip tapmaya başlarım. Fakat video ile gösterildiğinde tamamen kişisel beceri şovu olarak algılanır ve bunu süper beyin gücü veya doğa üstü güçler olarak savunduğunuz için alay konusu olursunuz.
Ayrıca verdiğiniz linklerdeki başarınızı gerçek doğa üstü performans olarak tescillemek istiyorsanız
JREF'e başvurun. Başarılı bir sonuç gösterebilene $1.000.000 veriyorlar. Şu zamana kadar yüzlerce kişi başvurmuş fakat hiçbiri bu ödülü alamamış. Belki siz başarırsınız.
Kolay gelsin.
Not: Sosyokültürel tanımlamaya göre ateistim. Söylenene değil, bizzat deneyimlediğime inanırım. "Topraktan geldik", "adem havva elma" zart zurt gibi desteksiz iddialar yerine oluşum/gelişim konusunda evrim ve doğal seleksiyon teorilerini çok daha doğru, mantıklı, olası buluyor ve kabul ediyorum.
Bu konu tex tarafından düzenlendi(2010-04-03 01:12, 15 yıl önce)