Silindi
Türkiye Sakatlar Derneği Antakya Şubesi Başkanı Sabit Köse, 100. yıl etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen tekerlekli sandalye kampanyası nedeniyle Fenerbahçe'ye teşekkür mektubu gönderdi.
9.11.2007

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ve Hatay Fenerbahçeliler Derneği’nin katkılarıyla gerçekleştirilen kampanya için gelen teşekkür mektubu, kulübün internet sitesinde yayınlandı. Mektubunda, sarı-lacivertli kulübün 100. kuruluş yılı etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen etkinliklerin kendilerine göre en anlamlısının, kentlerinde yapılan tekerlekli sandalye kampanyası olduğunu belirten Köse, şu ifadelere yer verdi: "Hatay Fenerbahçeliler Derneği’nin 100. yıl etkinliklerinden biri olan ’Yüzde 100 sosyal sorumluluk, yüzde 100 tekerlekli sandalye’ kampanyası bizleri gerçekten ihya eden bir düşüncenin örnek insanlık dersinin ürünüydü. 17. şampiyonluk balosunun gerçekleştirildiği gün tam 135 engelli yurttaşımız derneğinizin gerçekleştirdiği kampanya sonrası eve, yatağa bağlanmaktan ve de en önemlisi bir başkasına bağımlı olmaktan kurtularak yaşama karışma olanağı bulabilmiştir.

Başkanım, düşünebiliyor musunuz, bir yudum su içmek, bir lokma ekmek yemek için bir başkasının minnetine muhtaç olmanın çaresizliğini düşünebiliyor musunuz? Yaşayabilmek için en temel gereksiniminizi sağlayamamanın yürek acısını. Fenerbahçeliler işte tam bu durumdaki 135 kişiye yeniden yaşama, hareket edebilme ve kendilerini yeniden toplumun bir parçası olma hissini verdiler. 135 elbet bütün ihtiyaç sahiplerine cevap veren bir rakam değildi, ama en azından birileri tarafından hatırlanmak da biz engellilere büyük bir yaşama sevinci vermeye yeterdi.

Bizleri artık düşünen birileri var diyerek desteklenmenin de gururunu yaşarken edinilen yepyeni tekerlekli sandalyelerin sevincini yaşarken bir haber daha aldık sizlerden. Değerli yönetim kurulu üyeleriniz sizin önderliğinizde 100 tane sandalye daha bağışlamışsınız. Balo gecesi sizin bağışınıza 15 sandalye eklenince Fenerbahçelilerin örnek davranışının toplumu nasıl motive ettiğini ve ne şekilde etkilediğini çok daha iyi anlama olanağını yaşadım. Fenerbahçeli olmanın gururunu ve sevincini yaşıyorum. Bizlere yaşattığınız bu gurur ve duygulardan dolayı başta siz ve yönetim kurulunuz olmak üzere tüm camiamıza minnet ve şükranlarımızı sunarız.

Not: Ellerim olmadığından dolayı mektubu imzalayamadığım için engin anlayışınıza sığınırım."

----------------

Bunu şu takım iyidir kötüdür vs diye yazmıyorum.Lütfen polemik çıkarıcak mesaj atmayın
Silindi
Gercekten Cok Medeni Bir Takım Olduk Tekrar Fenerbahcelı Oldugum Icın Grur Duydum. Başkanımıza Helal Olsun Boyle Yardımları Yaptıgıkları Icın Fenerbahce Klubunu Ve Calısanlarını gonulden Tebrık Edıyorum

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.