merhaba ağaç dostları, forumlarımızda bitkilere ilgisi olan, evinde ağaç-çiçek yetiştiren fikir alışverişi yapabiliceğimiz arkadaşlar varmıdır acaba? ... ilgilenmeyen arkadaşları içinse kısaca şunu söyleyeyim, muhtemelen bütün gün bilgisayar başından kalkmayan, evden çıkmayan asosyallerdensinizdir! size evden çıkın diyen yok tabi ama evin içindede yetiştirilebilen gayet güzel bitkiler bulunmakta.
   en azından çalışma masanızın yanına koyabiliceğiniz bir çiçeğiniz olsun diyorum. ağaçların dünyasına girip onlarla ilgilenmeye başlayınca bu işin ne kadar zevkli bir iş olduğunu tahmin edemezsiniz (: ben bitkilere öncedende ilgi duyardım, fakat bonsai denilen ağaçları minyatürleştirme sanatını öğrenince ilgim ikiye katlandı eminim sizinde ilginiz çeker... şu an evimde 2 adet normal ağacım ve bir adet bonsaim var - eğer ilginizi çekerse bonsailer hakkındada bilgi verebilirim - ... birisi Areca Palm denilen bir palmiye türü... ikinci resimde gördüğünüz ise Dracena Marginata gayet iyi ve sağlıklılar. üçüncü resimdeki ise örnek bir bonsai fotoğrafı kendi bonsaimin henuz bir fotoğrafı yok ama en kısa zamanda onuda koymayı düşünüyorum.












Minyatür bonsai gerçekten çok hoşuma gitti gerçekten =) . Alsammı bende acaba :)
merhaba, tavsiye ederim tabiki bende yeni bir bonsaiciyim fakat size yardımcı olabilirim
Abi bonzai'si olan harbi varmı?
Expert
34.0001
Bonsai olayı bi ara benimde ilgimi çekmişti, ama sonra düşündüm odamdaki balığa bile günlerce bakmadığım oluyor, bitkiye yazık olur dedim.
bonsai tr de satılıo mu var mı ? alabiliceğimiz biyer çok güzel bi bitki bence harbiden ama emek gerektiren bir bitki vakit ayırmak gerekir
bitkilerden anlamam bonsai ilgimi çekti. nerelerde bulabiliriz, fiyatı falan nedir, bakımı nasıldır bilgi verirsen iyi olur merak ettim.
merhaba tekrardan, bonsailere ilgi göstermeniz beni gerçekten sevindirdi. öncelikle şunu söylemek istiyorum bonsai ilgi ve sabır işidir. bonsai edinmek isteyen arkadaşları yönledirmeden önce temel mantığı anlamarına yardımcı olmak için hakkında bu yazıyı okumalarını tavsiye ederim.

Vikipedi kaynağı

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.