Bugün Benim Doğum Günüm Arkadaşlar (:

Heleşükür 18 oLdum (:
Doğum günün kutlu olsun ^^'
Teşekkürler xD
İyiki Doğdun ;) Pastayı Kargoyla Yolla BEnde Hediyeyi :D

İyiki Doğdun...

Nice SeneLere

Sana Hediye Alamıyoruz Fakat sanaL oLarak Pasta Getirdim :)

Eskiden iyiki doğdun başlıkları in di şimdi iyiki doğdum lar in :)

İyiki Doğdun = Out

İyiki Doğdum = In

İyiki Doğdun Metehan
Expert
34.0001
nice sağlıklı yıllara kardeşim :)
Sağlıklı,Huzurlu,Mutlu,Bol Aşklı,Bol Paralı, Bol ekşınlıı bir 18 yaş dilerim.

Dippnott:

ekşınlı bir 18 yaş dedimde bir anımı anlatak istedim.

18 yaşıma baştığımda Ablam-Eniştem-Sevgilim-ve Çok yakın bir kız arkadaşım(kardeşim gibiydi) ve ben

Çankayada Babı'Ali diye bir restaurant var fasıl müzik vs derken herkez alkol alıyor eniştem arabayı evde bıraktı taksiyle geldik alkol alıcaz diye nyse içtik vs vs kardeşim dediğim arkadaşımda migren var ve gelmeden önce ilaç almış alkolü de biraz fazla kaçırınca kusmaya başladı ablamla tuvalete gittiler ablamın paçalarına bile kusmuş. Herneyse kız tabi içindeki herşeyi çıkardıktan sonra biz hesabı ödedik taksiye yöneldik ve bindik. Taksici duraktan geldi ve inin arabadan dedi neden diye sordugumuzda kusar musar şimdi sarhoş çekçek halim yok dedi.

-Ablam: Kusmas kardeşim içerde herşeyini çıkardı zaten. Hem kusarsa parası neyse veririz gider yıkartırsın dedi.
-Adam: in lan işte bıdıbıdı yapma sarhoş çekemem bu saatte!!!!!!!:O_o

demesiyle eniştem önde oturuyodu ve inmesiyle beraber bende arkada şoförün arkasında oturuyodum bende indim

vsvs taksiciyi bi güzel dövdük biz(övünmüyoruz hiç güzel bişi diil "NO WAR") o sırada polisler falan ben kızları alıp başka taksiyle kaçtım ablamla eniştem kararkola yarım saat sonra çıktılar tabi para cezası kesmişler 40-50 ytl gibi bir ceza bol ekşınlı bir gece olmuştu hatırladıkta tebessüm olur yüzümde:):):)
Doğum Günün Kutlu Olsun ... =)

U-s nin Doğum Günü Çocukları Çoğaldı =)
Hepinize Çok Teşekkür Ederim.(:
İyi ki doğdun hayatının en güzel yaşına bastıgının farkında olman dileği ile
Nice mutlu senelere.. :asik2
dtuncer : Eskiden iyiki doğdun başlıkları in di şimdi iyiki doğdum lar in :)

İyiki Doğdun = Out

İyiki Doğdum = In

İyiki Doğdun Metehan

eskiden bu sitede herkes birbirinin doğum gününü kutlardı başlıklar açardı.Artık nadir açılıyor.

Doğum günün kutlu olsun:)

Üye Ol veya Giriş Yap

Bu forum başlığına mesaj atmak istiyorsanız hemen üye olun veya giriş yapın.